Finasterid 4 aydır fayda sağlamıyor

• Konuyu başlatan tiger
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 329
  • Cevap 5

Finasterid 4 aydır fayda sağlamıyor

1
arkadaşlar yaklaşık 4 aydır finasterid kullanıyorum şimdiye kadar herhangi bir yan etkisi olmadı sacimda her hangi bir gelişim görmedim aksine dökülmeler devam ediyor sizce finans bende işe yaramıyor olabilir mi. Dudasteride mi gecmem gerekirmi ne dersiniz.
5 6
1
Herkesin genetik dökülme yapısı farkı kiminde çok saç kökü hücre algılayıcı reseptörlerü daha duyarlıdır kiminde daz az. Agresiflik durumuna göre tedavi planı uygulanmalı.
T

tiger

Üye
arkadaşlar yaklaşık 4 aydır finasterid kullanıyorum şimdiye kadar herhangi bir yan etkisi olmadı sacimda her hangi bir gelişim görmedim aksine dökülmeler devam ediyor sizce finans bende işe yaramıyor olabilir mi. Dudasteride mi gecmem gerekirmi ne dersiniz.

L

lastmorn

Üye
En az 8 ay kullanman gerek ilk etkisi tepede daha çabuk görülür 4 ayda etki görmemen doğal

T

tiger

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Finas yerine dutasterid kullansam daha etkili olurmu kullanmışken dutas Kullanım diyorum

L

lastmorn

Üye
Dutasterid kullancanda yaşınız kaçtı

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Arkadaşlar en az 8 ay kullanılması gerekir öyle diğer türlü 3-5 ay kullanıp faydasını göremezsiniz tam tersi zararını görürsünüz.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Herkesin genetik dökülme yapısı farkı kiminde çok saç kökü hücre algılayıcı reseptörlerü daha duyarlıdır kiminde daz az. Agresiflik durumuna göre tedavi planı uygulanmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
39
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
100

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt