Soru Finasterid 2 sene kullananlar bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Orçun
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 727
  • Cevap 4

Finasterid 2 sene kullananlar bakabilir mi?

1
Finasterid ilacını en az iki yıl yada daha fazla süre uzun dönem kullananlar deneyimlerini yazarsa ne gibi etkileri olduğunu saç çıkartıp dökülmeyi önlediğini, kaç sene kullandı yan etkiler var mı yokmu bilelim. En azından bu finasterid uzun yıllar kullanımıyla ilgili tecrübeleri bilmiş oluruz. Kullanan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.
4 6
1
[USER=773]@ParTikül[/USER], son durumunuz nasıl oldu halen finasterid kullanıyor musunuz?
O

Orçun

Üye
Finasterid ilacını en az iki yıl yada daha fazla süre uzun dönem kullananlar deneyimlerini yazarsa ne gibi etkileri olduğunu saç çıkartıp dökülmeyi önlediğini, kaç sene kullandı yan etkiler var mı yokmu bilelim. En azından bu finasterid uzun yıllar kullanımıyla ilgili tecrübeleri bilmiş oluruz. Kullanan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.

T

Taner043

Üye
hemen hemen 1 sene olacak yan etkisi hiç yaşamadım etkiside pek olmuyor saclarıma finasteritten önce saçlarım kalınlığı dökülmesi rengi nasılsa finansla beraber halen aynı 1 senelık sürecim bu yönde

L

Lion

Üye
Finasteridi 2 yıl kullanmadım ama 8 ay kullanıp yan etkilerinden dolayı bıraktım. Uzun süre kullanabileceğim bir ilaç değil.

En çok fayda gördüğüm biotin oldu 3 senedir düzenli günde bir adet 5000 mcg alıyorum. Bu dönemde 2 kere bıraktım, bu süreçte saçlarımda incelme olduğunu fark ettim ve tekrar devam ettim.

Konu finasterid değil ama kendi tecrübem biotininde bende saçlarda fayda ettigini söyleyebilirim.

P

ParTikül

Üye
3 yıldır düzensiz olarak kullanıyorum saç dökülmesini azaltıyor ancak çok açıklığının varsa kapatacağını sanmam finasterid orta şiddetteki dökülmeler için etki ediyor. Yan etkiler oluştu ama vücut zamanla tolere ediyor bırakınca da bir çoğu geçiyor.

O

Orçun

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@ParTikül, son durumunuz nasıl oldu halen finasterid kullanıyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
47
Çevrim içi ziyaretçiler
72
Toplam ziyaretçi
119
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt