Finasterid 18 ay kullanımı ve sonuçlar

• Konuyu başlatan Tahir
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 407
  • Cevap 2

Finasterid 18 ay kullanımı ve sonuçlar

1
Arkadaşlar 18 Ay (1.5 Yıl) finasterid kullandım halende kullanıyorum, diğer kullandıklarım 2.5 mg biotin, iki güne 1 dermaroller ve masaj, kafein losyon. Eski fotoğraflar telefonda yok şuan ki durumumu atıyorum. Günlük 1 mg Finasterid alıyorum. Saç dökülmem yok denecek kadar az ancak çok az sıklaşma oluştu kullanmaya devam edecem. Biotin yakında bitecek yerine Qlife Vitamin B12 + Biotin + Folik Asit kullanmayı düşünüyorum bu ürünü kullananlae var mı? Şunuda belirteyim finasterid bir yılda saç çıkartacak bir ilaç değil en az bir yıl kullandıktan sonra azar azar saç çıkartıyor ama öyle mucize beklemeyin.
2 6
1
Arkadaşlar finasterid kullanmayı bıraktım şimdi 3 güne 1 dutasterid kullanıyorum seyrelen bölgelere ketoral krem va bazen etki tazelemek için saf minoxil kullanıyorum. Bu şekil tedavi çok daha iyi sonuç verdi. Vertex bölgesi tamamen kapandı şimdi önlerde sıklaştı. Tedavime devam ediyorum 8 ay oldu başlayalı.
T

Tahir

Üye
Arkadaşlar 18 Ay (1.5 Yıl) finasterid kullandım halende kullanıyorum, diğer kullandıklarım 2.5 mg biotin, iki güne 1 dermaroller ve masaj, kafein losyon. Eski fotoğraflar telefonda yok şuan ki durumumu atıyorum. Günlük 1 mg Finasterid alıyorum. Saç dökülmem yok denecek kadar az ancak çok az sıklaşma oluştu kullanmaya devam edecem.

Biotin yakında bitecek yerine Qlife Vitamin B12 + Biotin + Folik Asit kullanmayı düşünüyorum bu ürünü kullananlae var mı?

Şunuda belirteyim finasterid bir yılda saç çıkartacak bir ilaç değil en az bir yıl kullandıktan sonra azar azar saç çıkartıyor ama öyle mucize beklemeyin.

A

Aydem

Üye
saç ekimi sonrası 5. aydan itibran finasterid kullanmaya bende başladım , sürecimin resimlerini çekiyorum bende paylaşacağım

T

Tahir

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar finasterid kullanmayı bıraktım şimdi 3 güne 1 dutasterid kullanıyorum seyrelen bölgelere ketoral krem va bazen etki tazelemek için saf minoxil kullanıyorum. Bu şekil tedavi çok daha iyi sonuç verdi. Vertex bölgesi tamamen kapandı şimdi önlerde sıklaştı. Tedavime devam ediyorum 8 ay oldu başlayalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt