Finasterid 1.25 mg ile 1 mg farkı var mıdır?

• Konuyu başlatan tomriddle
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 284
  • Cevap 2

Finasterid 1.25 mg ile 1 mg farkı var mıdır?

1
Selamlar arkadaşlar, saç tedavisi için finasterid kullanmaya başlayacam bugün proscar aldım ve hap kırıcı ile 5'e bölüm günde 1 mg şeklinde kullanmayı düşünüyorum. Fakat hap çok küçük olduğu için 5'e bölmekte zorlandım. Bu hap bittikten sonra 4'e bölüm 1.25 mg şeklinde kullansam ilacın etkisinde azalma yada artma olur mu?
2 6
1
4 e bölerek içersen ilacın etkisi biraz artar en ideal kullanım şekli dörde bölerek içmek
T

tomriddle

Üye
Selamlar arkadaşlar, saç tedavisi için finasterid kullanmaya başlayacam bugün proscar aldım ve hap kırıcı ile 5'e bölüm günde 1 mg şeklinde kullanmayı düşünüyorum. Fakat hap çok küçük olduğu için 5'e bölmekte zorlandım. Bu hap bittikten sonra 4'e bölüm 1.25 mg şeklinde kullansam ilacın etkisinde azalma yada artma olur mu?

N

nail

Üye
4 e bölünerek mi içmeli yoksa 5 e mi bende düşünüyorum bu ara

K

kelkafa

Üye
4 e bölerek içersen ilacın etkisi biraz artar en ideal kullanım şekli dörde bölerek içmek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
57
Toplam ziyaretçi
93
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt