Finasterid 0.5 mg kullanmaya başlamayı düşünüyorum

• Konuyu başlatan gkhnksn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 234
  • Cevap 3

Finasterid 0.5 mg kullanmaya başlamayı düşünüyorum

1
Merhaba, 23 yaşındayım aşırı dökülmem var finasterid 0.5 mg kullanmaya başlamayı düşünüyorum ve yan etki riskini en aza indirgemek istiyorum. Şu an haftada iki kere D vitamini, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum. Bu takviyelere ek olarak, Finasterid kullanımını daha güvenli hale getirmek için hangi takviyeleri veya önlemleri alabilirim? Yardımcı olabilecek deneyimi olan var mı?
3 6
1
0.5mg işe yaramaz 1 mg kullan yan etkisini en aza indirmek için bitksel besinleri tüketmek yada çaylar içmen iyi olur keçiboynuzu yada çoban çökerten gibi günde 1 bardak.
G

gkhnksn

Üye
Merhaba, 23 yaşındayım aşırı dökülmem var finasterid 0.5 mg kullanmaya başlamayı düşünüyorum ve yan etki riskini en aza indirgemek istiyorum. Şu an haftada iki kere D vitamini, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum. Bu takviyelere ek olarak, Finasterid kullanımını daha güvenli hale getirmek için hangi takviyeleri veya önlemleri alabilirim? Yardımcı olabilecek deneyimi olan var mı?

O

Oshar

Üye
Eğer dökülmen hafifse Finasterid etkili olabilir, ancak şiddetliyse tek başına yeterli olmayabilir. Benim tecrübeme göre, istikrar ve sabır tedavinin en önemli parçaları. Ekmek ve şeker tüketimini azaltmaya çalış, tedaviye sadık kal ve en az 6-7 ay boyunca düzenli olarak devam et. Sabah ve akşam saç derine biraz baskı uygulayarak masaj yap; bu, kan dolaşımını artırabilir. Ayrıca, D vitamini, demir, omega-3, çinko ve biotin gibi değerlerini kontrol ettir. Eksiklik varsa, bu takviyeleri ihtiyacına göre aralıklı olarak kullanabilirsin. Ancak unutma, bu destekler tek başına dökülmeyi durdurmaz, özellikle de ciddi eksikliklerin yoksa. Beslenmende hayvansal yağlara da yer vermeye çalış.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Her gün saçların seyreldiği bölgelere ketoral krem ince bir tabaka halinde sür üzerine yarım saat sonra minoxil uygula. Günde bir kere ketoral krem günde 2 kez minoxil hergünde 1mg finasterid al.

A

Aybars

Üye
0.5mg işe yaramaz 1 mg kullan yan etkisini en aza indirmek için bitksel besinleri tüketmek yada çaylar içmen iyi olur keçiboynuzu yada çoban çökerten gibi günde 1 bardak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
31
Çevrim içi ziyaretçiler
43
Toplam ziyaretçi
74

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt