O
omerkoc
Üye
Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım kullandığım Fin + min + hair 360 plus tablet sayesinde saçlarımı çıkarmayı başardım. Forumdaki diğer üyelere ilham olması için deneyimlerimi paylaşmak istedim. Kullandıklarım
Saf minoxidil losyon günde 2 defa
Proscar 8 ay hergün 1 mg
Hair 360 plus tablet 3 ay günde 2x
Bazen xpecia tablet 3 ay günde 1x
Hair plus ilk 3 ay günde 2 tablet daha sonraki aylarda günde 1 tablet
Hair plus bitince hemen ardından 1 kutu xpecia başladım, günde 1 adet 1,5 ayı mı ne var daha bitmesine.
Son olarak her gün FinHair markalı 1mg finasterid kullandım. 5. kutudayım yarısı bitmedi.
Gözlemlediğim yan etkiler sakallarda gürleşme ve vücutta kıllanmada artış
Bunun dışında fazla yan etki oluşmadı. Aldığım verime gelirsek neredeyse %100, torumlarınızı bekliyorum.
Şunu da eklemekte fayda var, fin ve min kullanmaya başlar başlamaz, ilk aylarda şok dökülmelerinin yaşanacağından dolayı saçımı 3 numara yaptım ilk 4 ay bu şekilde kestirdim.
Saf minoxidil losyon günde 2 defa
Proscar 8 ay hergün 1 mg
Hair 360 plus tablet 3 ay günde 2x
Bazen xpecia tablet 3 ay günde 1x
Hair plus ilk 3 ay günde 2 tablet daha sonraki aylarda günde 1 tablet
Hair plus bitince hemen ardından 1 kutu xpecia başladım, günde 1 adet 1,5 ayı mı ne var daha bitmesine.
Son olarak her gün FinHair markalı 1mg finasterid kullandım. 5. kutudayım yarısı bitmedi.
Gözlemlediğim yan etkiler sakallarda gürleşme ve vücutta kıllanmada artış
Bunun dışında fazla yan etki oluşmadı. Aldığım verime gelirsek neredeyse %100, torumlarınızı bekliyorum.
Şunu da eklemekte fayda var, fin ve min kullanmaya başlar başlamaz, ilk aylarda şok dökülmelerinin yaşanacağından dolayı saçımı 3 numara yaptım ilk 4 ay bu şekilde kestirdim.