Fin Min Hair 360 Plus 2x - xpecia 1x tablets

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 225
  • Cevap 6

Fin Min Hair 360 Plus 2x - xpecia 1x tablets

1
Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım kullandığım Fin + min + hair 360 plus tablet sayesinde saçlarımı çıkarmayı başardım. Forumdaki diğer üyelere ilham olması için deneyimlerimi paylaşmak istedim. Kullandıklarım Saf minoxidil losyon günde 2 defa Proscar 8 ay hergün 1 mg Hair 360 plus tablet 3 ay günde 2x Bazen xpecia tablet 3 ay günde 1x Hair plus ilk 3 ay günde 2 tablet daha sonraki aylarda günde 1 tablet Hair plus bitince hemen ardından 1 kutu xpecia başladım, günde 1 adet 1,5 ayı mı ne var daha bitmesine. Son olarak her gün FinHair markalı 1mg finasterid kullandım. 5. kutudayım yarısı bitmedi. Gözlemlediğim yan etkiler sakallarda gürleşme ve vücutta kıllanmada artış Bunun dışında fazla yan etki oluşmadı. Aldığım verime gelirsek neredeyse %100, torumlarınızı bekliyorum. Şunu da eklemekte fayda var, fin ve min kullanmaya başlar başlamaz, ilk aylarda şok dökülmelerinin yaşanacağından dolayı saçımı 3 numara yaptım ilk 4 ay bu şekilde kestirdim.
6 6
1
Fotoğrafların hepsi bana ait, yenilerini ekledim. Facedenda bakabilirsiniz.
O

omerkoc

Üye
Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım kullandığım Fin + min + hair 360 plus tablet sayesinde saçlarımı çıkarmayı başardım. Forumdaki diğer üyelere ilham olması için deneyimlerimi paylaşmak istedim. Kullandıklarım

Saf minoxidil losyon günde 2 defa
Proscar 8 ay hergün 1 mg
Hair 360 plus tablet 3 ay günde 2x
Bazen xpecia tablet 3 ay günde 1x

Hair plus ilk 3 ay günde 2 tablet daha sonraki aylarda günde 1 tablet

Hair plus bitince hemen ardından 1 kutu xpecia başladım, günde 1 adet 1,5 ayı mı ne var daha bitmesine.

Son olarak her gün FinHair markalı 1mg finasterid kullandım. 5. kutudayım yarısı bitmedi.

Gözlemlediğim yan etkiler sakallarda gürleşme ve vücutta kıllanmada artış

Bunun dışında fazla yan etki oluşmadı. Aldığım verime gelirsek neredeyse %100, torumlarınızı bekliyorum.

Şunu da eklemekte fayda var, fin ve min kullanmaya başlar başlamaz, ilk aylarda şok dökülmelerinin yaşanacağından dolayı saçımı 3 numara yaptım ilk 4 ay bu şekilde kestirdim.

H

hyperKel

Üye
Hocam başarın muhteşem gerçekten tebrik ederim kullanmaya devam et dahada ilerler saçlar.

S

Scorpion

Üye
Hocam ayrıntılı fotolar atarsanız daha doğru yorum yazarız.

L

Lothbrok

Üye
Resimler bana pek inandırıcı gelmedi yapılmış gibi yada biyerden alınmış gibi. Saç çizgisi norwood 1 e gelmiş baya kapanmış. Hiç saç olmayan yerlerden saç çıkmış.

Çok çok efsane gelişme olmuş. Yeni saçlarınızı güle güle kullanın.

Y

yunusdm

Üye
bende 1.25 mg proscar kullanıyorum 3. ayımdayım. Dökulmem arttı normal mi ne zaman azalır.

L

Lemos

Üye
@yunusdm, 6 aydan sonra azalmaya başlar

H

Hermes

Üye
Fotoğrafların hepsi bana ait, yenilerini ekledim. Facedenda bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
76
Toplam ziyaretçi
116

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt