Feridun Kunak saç serumu ne işe yarar?

• Konuyu başlatan Polat
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 303
  • Cevap 0

1
Facebook'ta reklamı gördüm çok iddialı açıklamalar var %99 saç dökülmesini önleme, yeni saç oluşumunu hızlandırır, 10 yıldır dökülmüş saçları geri çıkarır, saç kökü hücrelerini yenilerz dht hormonunun zararlarını önler gibi Feridun Kunak saç serumunum birçok özellikleri var. İspanyol serumu bu kadar etkilimi genetik kaynaklı dökülmeleri önleyip saç çıkarttığını gören var mı? Kullanmayı düşünüyorum ama yorumlara bakara alcam. Şikayet eden de yazarsa sevinirim. [ATTACH type="full" alt="Feridun Kunak saç serumu ne işe yarar?"]1878[/ATTACH]
0 6
1
Facebook'ta reklamı gördüm çok iddialı açıklamalar var %99 saç dökülmesini önleme, yeni saç oluşumunu hızlandırır, 10 yıldır dökülmüş saçları geri çıkarır, saç kökü hücrelerini yenilerz dht hormonunun zararlarını önler gibi Feridun Kunak saç serumunum birçok özellikleri var. İspanyol serumu bu kadar etkilimi genetik kaynaklı dökülmeleri önleyip saç çıkarttığını gören var mı? Kullanmayı düşünüyorum ama yorumlara bakara alcam. Şikayet eden de yazarsa sevinirim. [ATTACH type="full" alt="Feridun Kunak saç serumu ne işe yarar?"]1878[/ATTACH]
P

Polat

Üye
Facebook'ta reklamı gördüm çok iddialı açıklamalar var %99 saç dökülmesini önleme, yeni saç oluşumunu hızlandırır, 10 yıldır dökülmüş saçları geri çıkarır, saç kökü hücrelerini yenilerz dht hormonunun zararlarını önler gibi Feridun Kunak saç serumunum birçok özellikleri var. İspanyol serumu bu kadar etkilimi genetik kaynaklı dökülmeleri önleyip saç çıkarttığını gören var mı? Kullanmayı düşünüyorum ama yorumlara bakara alcam. Şikayet eden de yazarsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
6
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt