Saç Ekimi Fehmi Armani Saç Ekimi 6400 Greft 2 Seans

• Konuyu başlatan Çağlayan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 782
  • Cevap 2

Fehmi Armani Saç Ekimi 6400 Greft 2 Seans

1
Saç ekimi sürecim 2 seans ta gerçekleşti Fehmi Arman saç ekimi sonuçları ile sizlere saç ekim sürecimi paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Armani saç ekimi 6400 greft sonuçları saç ekimi sonrası ara ara masaj yapıyorum ve saç ekimi 1. seans Cumartesi günü ön bölge ekildi 2. seans ise pazartesi günü arka bölge ekim yapıldı.
2 6
1
Saç Ekimi sizin safir fue mi Dhi yöntemi mi oldu hocam ayrıca bu 2 seans da sizi rahatsız etmedi mi bu durum çok farklı bir saç ekimi olmuş
Ç

Çağlayan

Üye
Saç ekimi sürecim 2 seans ta gerçekleşti Fehmi Arman saç ekimi sonuçları ile sizlere saç ekim sürecimi paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Armani saç ekimi 6400 greft sonuçları saç ekimi sonrası ara ara masaj yapıyorum ve saç ekimi 1. seans Cumartesi günü ön bölge ekildi 2. seans ise pazartesi günü arka bölge ekim yapıldı.

Ekli dosyalar

• saç ekimi fehmi armani.jpg
    saç ekimi fehmi armani.jpg
    275.5 KB · Gösterim: 172
  • fehmi armani saç ekimi.jpg
    fehmi armani saç ekimi.jpg
    225.7 KB · Gösterim: 102
  • fehmi arman.jpg
    fehmi arman.jpg
    261.7 KB · Gösterim: 99
  • fehmi arman saç ekimi.jpg
    fehmi arman saç ekimi.jpg
    269.4 KB · Gösterim: 87
  • şok dökülme saç ekimi.jpg
    şok dökülme saç ekimi.jpg
    290.3 KB · Gösterim: 100
E

erco

Üye
Ön çizgi çok güzel görünüyor sça ekiminizin maşallah şuan durum nasıl hocam ne zaman yaptırdınız

M

Musti

Üye
Saç Ekimi sizin safir fue mi Dhi yöntemi mi oldu hocam ayrıca bu 2 seans da sizi rahatsız etmedi mi bu durum çok farklı bir saç ekimi olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
18
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
41

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt