FBM Estetik Dr. Hayati Akbaş saç ekimi yorumları

• Konuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 225
  • Cevap 2

FBM Estetik Dr. Hayati Akbaş saç ekimi yorumları

1
Merhaba Samsun'da oturduğum için saç ekimi yapan yerleri araştırıyorum genel olarak edindiğim bilgiler saç ekimi için burada dr hayati akbaşı tavsiye ediyorlar. Yaşım 34 saçlarımım %30'unu kaybetmiş durumdayım ve gün geçtikçe açılmalar dahada ilerliyor. Buradan bana proscar kullanmamı önermişlerdi ancak ilaç bende etki etmedi dökülmeleri bile azaltmadı. Bende saç ekimi yaptırmak istiyorum ancak saçlar dökülmeyen devam edeceği için ileride ikinci bir ekim yaptımam gerekir diye yorum yapmışlardır. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum daha önce FBM Estetik Dr hayati akbaş'a ektirmiş veya bu konudaki düşüncesi önerisi olan var mı?
2 6
1
Bence başka yere bak daha iyi ekim yapan yerler var tavsiye sana
T

Terry

Üye
Merhaba Samsun'da oturduğum için saç ekimi yapan yerleri araştırıyorum genel olarak edindiğim bilgiler saç ekimi için burada dr hayati akbaşı tavsiye ediyorlar. Yaşım 34 saçlarımım %30'unu kaybetmiş durumdayım ve gün geçtikçe açılmalar dahada ilerliyor. Buradan bana proscar kullanmamı önermişlerdi ancak ilaç bende etki etmedi dökülmeleri bile azaltmadı. Bende saç ekimi yaptırmak istiyorum ancak saçlar dökülmeyen devam edeceği için ileride ikinci bir ekim yaptımam gerekir diye yorum yapmışlardır. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum daha önce FBM Estetik Dr hayati akbaş'a ektirmiş veya bu konudaki düşüncesi önerisi olan var mı?

Y

Yekta

Üye
Resim eklermisin daha doğru yorum yaparız

G

Gökmen

Üye
Bence başka yere bak daha iyi ekim yapan yerler var tavsiye sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt