Farmasi Sarımsaklı Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Afrasze
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 361
  • Cevap 1

Farmasi Sarımsaklı Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Arkadaşlar merhaba farmasi sarımsaklı şampuan kullananlar var mı ürün hakkında kullanıcılara sorduğumda genel olarak hepsi üründen memnunlar ürün koku olarak yoğun bir kokusu yok ve paraben ve silikon içermiyor. kullanıcılara sorduğumda saçlarını derinlemesine temizleyen , saç dökülmesini durduran özellikleri mevcut 10 gün kullanan kullanıcı ürünün faydalarını görmüş saç kalitesini gürleştirdiğini ve parlaklıkların kazandığını dile getirdi ve kullanıcılar saçlarında dökülmesi olan kişinin 2 hafta içerisinde saçlarının dökülmesinin tamamen durduğunu söyledi ve saçlarınızı özellikle yumuşacık tutmakta olduğunu kullanıcılar dile getirdi fakat ben yine de kullanan kişilere sormak istedim ürün hakkındaki yorumlarınızı yapar mısınız?
1 6
1
Sarımsaklı şampuan koku yapmıyor kesinlikle içiniz rahat olsun. Ben uzun süre araştırıp, öyle aldım. İşe yaramasına gelince bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor uyum sağlarsa biraz saçları gürleştirdiğini biliyorum ama ben sana ginseng içeren bir şampuan kullanmanızı tavsiye ederim
A

Afrasze

Üye
Arkadaşlar merhaba farmasi sarımsaklı şampuan kullananlar var mı ürün hakkında kullanıcılara sorduğumda genel olarak hepsi üründen memnunlar ürün koku olarak yoğun bir kokusu yok ve paraben ve silikon içermiyor. kullanıcılara sorduğumda saçlarını derinlemesine temizleyen , saç dökülmesini durduran özellikleri mevcut 10 gün kullanan kullanıcı ürünün faydalarını görmüş saç kalitesini gürleştirdiğini ve parlaklıkların kazandığını dile getirdi ve kullanıcılar saçlarında dökülmesi olan kişinin 2 hafta içerisinde saçlarının dökülmesinin tamamen durduğunu söyledi ve saçlarınızı özellikle yumuşacık tutmakta olduğunu kullanıcılar dile getirdi

fakat ben yine de kullanan kişilere sormak istedim ürün hakkındaki yorumlarınızı yapar mısınız?

W

White

Üye
Sarımsaklı şampuan koku yapmıyor kesinlikle içiniz rahat olsun. Ben uzun süre araştırıp, öyle aldım. İşe yaramasına gelince bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor uyum sağlarsa biraz saçları gürleştirdiğini biliyorum ama ben sana ginseng içeren bir şampuan kullanmanızı tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt