Ezga kükürtlü sabun kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Hüseyin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 240
  • Cevap 1

Ezga kükürtlü sabun kullananlar yorumları

1
Arkadaşlar bir buçuk senedir yüzümde çıkan sivilcelerle uğraşıyorum özellikle çene bölgemde yoğun bir şekilde sivilce oluşur 4 ayrı doktora gittim kutu kutu antibiyotik içtim kremler sürdüm inanır mısınız zerre faydası olmadı ve canım şu an çok kötü bir şekilde izlerle dolu. Sivilceleri gidermek için hiç kükürtlü sabun kullanmamıştım bir denemek istiyorum ezga kükürtlü sabun varmış iyi gelir diye bir kullanmayı düşünüyorum birkaç yorum okudum iyi diyorlar kükürtlü sabun sivilceleri kurutup yok ediyormuş ama çıkanları engellemiyormuş bu sabunla aranızda kullanıp memnun olanlar var mı önerir misiniz? [ATTACH type="full" alt="Ezga kükürtlü sabun kullananlar yorumları.jpeg"]1919[/ATTACH]
1 6
1
Alovera çiçeği var aktarda bulabilirsin, sivilceye de çok faydası var, küçük bir şey kesiyorsun çiçekten içinde jel gibi bir sıvı var onu sivilcelerine sürebilirsin, Bizim komşumuzun oğlunda da çok sivilce vardı denemek için almıştı çok iyi geldiğini söyledi.
H

Hüseyin

Üye
Arkadaşlar bir buçuk senedir yüzümde çıkan sivilcelerle uğraşıyorum özellikle çene bölgemde yoğun bir şekilde sivilce oluşur 4 ayrı doktora gittim kutu kutu antibiyotik içtim kremler sürdüm inanır mısınız zerre faydası olmadı ve canım şu an çok kötü bir şekilde izlerle dolu.

Sivilceleri gidermek için hiç kükürtlü sabun kullanmamıştım bir denemek istiyorum ezga kükürtlü sabun varmış iyi gelir diye bir kullanmayı düşünüyorum birkaç yorum okudum iyi diyorlar kükürtlü sabun sivilceleri kurutup yok ediyormuş ama çıkanları engellemiyormuş bu sabunla aranızda kullanıp memnun olanlar var mı önerir misiniz?

Ezga kükürtlü sabun kullananlar yorumları.jpeg

E

erogluemre

Üye
Alovera çiçeği var aktarda bulabilirsin, sivilceye de çok faydası var, küçük bir şey kesiyorsun çiçekten içinde jel gibi bir sıvı var onu sivilcelerine sürebilirsin, Bizim komşumuzun oğlunda da çok sivilce vardı denemek için almıştı çok iyi geldiğini söyledi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
19
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
42

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt