F
Forever
Üye
Arkadaşlar abiler merhabalar. Saçlarımda ciddi dökülmeler var ergenlikten beri saçlarım dökülüyor saç yapım ince telli ve seyrektir. Daha önceleri medobiotin kullandım biraz etkisi oldu 3 aya yakın süredir xpecia tablet günde 2 kere kullanıyorum. Bu aralar saç dökülmemi azalttı özelikle duşta 20-30 duş sonrası kurutmada 20-24 saç teli dökülüyor önceden ellerimde saçlarım ellerimde kalacak diye korkudan saçlarımı yıkayamıyordum. 4 ay kadar minoxil forte kullandım saçlarımı aşırı dökmesinden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Bu aralar 2 hafta önce evocapil spreye başladım destek amaçlı her akşam yatmadan önce 7-8 fıs önlere sıkmak suretiyle saç diplerime uyguluyorum. Fakat ikinci haftadayım bu spreyde dökülmemi baya artırdı. Bugün duştan sonra lavaboda 40-50 tane saçı görünce korkmaya başladım dökülmeler tekrar arttı. Dökülen saçlar kısa ince telli olanlar. Saçlarımdaki dökülmeler normalli acaba ilk sprey kullanımda olağan dökülmelermi. Dökülen saçlar tekrar çıkarmı. Bu konuda yardıma ihtiyacım var evocapil spreyi kullanmaya devam edeyim mi. Sizin öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Daha önce evocapil sprey kullananlar varmı.