Evocapil sprey kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Forever
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 10

Evocapil sprey kullananlar yorumları

1
Arkadaşlar abiler merhabalar. Saçlarımda ciddi dökülmeler var ergenlikten beri saçlarım dökülüyor saç yapım ince telli ve seyrektir. Daha önceleri medobiotin kullandım biraz etkisi oldu 3 aya yakın süredir xpecia tablet günde 2 kere kullanıyorum. Bu aralar saç dökülmemi azalttı özelikle duşta 20-30 duş sonrası kurutmada 20-24 saç teli dökülüyor önceden ellerimde saçlarım ellerimde kalacak diye korkudan saçlarımı yıkayamıyordum. 4 ay kadar minoxil forte kullandım saçlarımı aşırı dökmesinden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Bu aralar 2 hafta önce evocapil spreye başladım destek amaçlı her akşam yatmadan önce 7-8 fıs önlere sıkmak suretiyle saç diplerime uyguluyorum. Fakat ikinci haftadayım bu spreyde dökülmemi baya artırdı. Bugün duştan sonra lavaboda 40-50 tane saçı görünce korkmaya başladım dökülmeler tekrar arttı. Dökülen saçlar kısa ince telli olanlar. Saçlarımdaki dökülmeler normalli acaba ilk sprey kullanımda olağan dökülmelermi. Dökülen saçlar tekrar çıkarmı. Bu konuda yardıma ihtiyacım var evocapil spreyi kullanmaya devam edeyim mi. Sizin öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Daha önce evocapil sprey kullananlar varmı.
10 6
1
Etkileşim olacağını sanmıyorum
F

Forever

Üye
Arkadaşlar abiler merhabalar. Saçlarımda ciddi dökülmeler var ergenlikten beri saçlarım dökülüyor saç yapım ince telli ve seyrektir. Daha önceleri medobiotin kullandım biraz etkisi oldu 3 aya yakın süredir xpecia tablet günde 2 kere kullanıyorum. Bu aralar saç dökülmemi azalttı özelikle duşta 20-30 duş sonrası kurutmada 20-24 saç teli dökülüyor önceden ellerimde saçlarım ellerimde kalacak diye korkudan saçlarımı yıkayamıyordum. 4 ay kadar minoxil forte kullandım saçlarımı aşırı dökmesinden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Bu aralar 2 hafta önce evocapil spreye başladım destek amaçlı her akşam yatmadan önce 7-8 fıs önlere sıkmak suretiyle saç diplerime uyguluyorum. Fakat ikinci haftadayım bu spreyde dökülmemi baya artırdı. Bugün duştan sonra lavaboda 40-50 tane saçı görünce korkmaya başladım dökülmeler tekrar arttı. Dökülen saçlar kısa ince telli olanlar. Saçlarımdaki dökülmeler normalli acaba ilk sprey kullanımda olağan dökülmelermi. Dökülen saçlar tekrar çıkarmı. Bu konuda yardıma ihtiyacım var evocapil spreyi kullanmaya devam edeyim mi. Sizin öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Daha önce evocapil sprey kullananlar varmı.

T

tiger

Üye
Ben 4 ay önce kullanmıştım 3 ay düzenli kullandım önce hair forte kullandım sonra evocapil spreye başladım. Benim gözlerim procapil spreyler çok etkili olmuyor dermarollerden sonra kullanılırsa etki edebilir tek başıma çok etki etmiyor. 3 ayda istediğim verimi aldım diyemem tekrar kullanmayı düşünmüyorum.

M

mustafaa

Üye
Bende tecrübeli kişilerin yorumlarını merak ediyorum saç tedavisi için bütçemi biraz daha arttirdigim için procapil içerikli bir sprey kullanmayı düşündüm şuan sadece karar verme aşamasındayım halı hazirda vitamin ampulleri içeren kafein losyon kullanıyorum 1.5 ay oldu

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Procapil bende kullandım istediğim etkiyi alamadım bıraktım

M

mustafaa

Üye
Procapil bende kullandım istediğim etkiyi alamadım bıraktım
Ne kadar süre kullandınız bide kullandığınız da saç durumunuz yaşınız kaçtı hocam bunlarda önemli faktörler değil mi , şuan procapil kullanma fikri var aklimda

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
3 ay kadar kullandım yaşım 28'di saç durumum orta seviyede biraz seyrekti önler için kullandım etkisini göremedim %5 procapil kullanmıştım deriye sürdükten sonra hemen kuruyor işe yaramayacağını anlayınca bıraktım

M

mustafaa

Üye
3 ay kadar kullandım yaşım 28'di saç durumum orta seviyede biraz seyrekti önler için kullandım etkisini göremedim %5 procapil kullanmıştım deriye sürdükten sonra hemen kuruyor işe yaramayacağını anlayınca bıraktım
Kafein losyonla birlikte kullanılsa herhangi bir sorun çıkartır mı cikarmaz ise birlikte kullanabilirim

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Ayrı ayrı kullanabilirsin birini öğlen diğerini akşam olabilir

M

mustafaa

Üye
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Etkileşim olacağını sanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt