Evocapil mi hairforte sprey mi?

• Konuyu başlatan Decart
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 548
  • Cevap 9

Evocapil mi hairforte sprey mi?

1
Arkadaşlar procapil içeren spreyler etkili mi? Evocapil içinde %5 procapil varken hairforte'de %3 oranında procapil var. Siz olsanız hangisini kullanırsınız. Procapil %5 daha fazla diye daha iyi etki yapar mı? Hali hazırda 2 aydır minoxil forte kullanıyorum. Dökülmem tamamen durdu diyebilirim. Fakat ön bölgeler çok seyreldi. Minoxil kullanmaya biraz geç başladım. Haftada 1 tane avodart kullanıyorum sizce sabah procapil akşam minoxil kullansam sorun olur mu?
9 6
1
Procapil spreyi 1 sene kadar kullandım. Gercekten işe yaramıyor. Bana kalırsa procapil kullanacaginiza gunde 1 kere minoxil kullanın
D

Decart

Üye
Arkadaşlar procapil içeren spreyler etkili mi? Evocapil içinde %5 procapil varken hairforte'de %3 oranında procapil var. Siz olsanız hangisini kullanırsınız. Procapil %5 daha fazla diye daha iyi etki yapar mı? Hali hazırda 2 aydır minoxil forte kullanıyorum. Dökülmem tamamen durdu diyebilirim. Fakat ön bölgeler çok seyreldi. Minoxil kullanmaya biraz geç başladım. Haftada 1 tane avodart kullanıyorum sizce sabah procapil akşam minoxil kullansam sorun olur mu?

lusyus

lusyus

Üye
Hiçbirisini önermem

K

kelboy

Üye
İçeriğin yüksek olması daha iyi sonuç gösterceği anlamına gelmez. Bunların optimum oranları laboratuvarlarda hesaplanır ona göre belirlenir. Procapil Fransız firma sederma tarafından test edilip açıklaması yayınlanmış bir ilaç. Yapılan testlerde %3 procapil normal etkili bulunmuş aynı şekilde %5 minoxilde doğru oran olarak hesaplanmış. Daha fazla oran ters etki yapabilir.

E

erco

Üye
evocapil çok pahalı, saç ekimi sonrası saçların daha kaliteli çıkması için kullanılabilir.

Z

Zafer

Üye
Ürünler çok pahalandı artık alınacak fiyatlar değil bu ürünlere verceğiniz paralar saç ekimi maliyetine yaklaşıyor imkanınız var ise saç ekimi yaptırın

H

Holosko

Üye
daha fazla icerik daha iyi sonuc getirirmi bilemiyorum ama en iyi etkinin %3 procapilde olduğunu okumuştum.

Sabah procapil akşam minoxil kullanabilirsin sorun olmaz. Sonuçta her ikisinde farklı ürünler hatta daha etkili bile sonuç verebilir

D

Decart

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçeriğin yüksek olması daha iyi sonuç gösterceği anlamına gelmez. Bunların optimum oranları laboratuvarlarda hesaplanır ona göre belirlenir. Procapil Fransız firma sederma tarafından test edilip açıklaması yayınlanmış bir ilaç. Yapılan testlerde %3 procapil normal etkili bulunmuş aynı şekilde %5 minoxilde doğru oran olarak hesaplanmış. Daha fazla oran ters etki yapabilir.
Doğru söylüyorsun fakat %5 procapil zararlı olsa satılmazdı diye düşünüyorum. Procapil %3 ile %5 aynı diyenler sadece firma politikası diye düşünüyorum ben de bilemedim ne yapsam ne etsem

@

@ron

Üye
D

Decart

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha fazla icerik daha iyi sonuc getirirmi bilemiyorum ama en iyi etkinin %3 procapilde olduğunu okumuştum.

Sabah procapil akşam minoxil kullanabilirsin sorun olmaz. Sonuçta her ikisinde farklı ürünler hatta daha etkili bile sonuç verebilir
Bakalım bir de ben deneyeyim umarım sonuçtan memnun kalırım

O

Onex

Üye
Procapil spreyi 1 sene kadar kullandım. Gercekten işe yaramıyor. Bana kalırsa procapil kullanacaginiza gunde 1 kere minoxil kullanın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
7
Toplam ziyaretçi
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt