Estriol Krem Kullananlar Var mı?

• Konuyu başlatan Sacsizman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 831
  • Cevap 5

Estriol Krem Kullananlar Var mı?

1
Finasteridi 3 yıl boyunca kullandıktan 1 yıl sonra dutasteride geçtim 6 aydır bu ilacı kullanıyorum. Vertex bölgem kapandı ama ön bölgelerde sorun devam ediyor. Şakaklarım ve ön orta alandaki seyreklik ve incelme devam ediyor. Dutasterid ile östrojen içeren estriol krem kullanıyorum 6 ay oldu saç çizgisinde gelişme yok. Saçlar için estriol üzerine yapılan çalışmalar iyi sonuçlar verdiğini yabancı bir sitede okudum. Önlere her sabah kremi 2 mg olarak uyguluyorum biraz saçları çok yapış yapış yapıyor. Kullanmaya devam etmelimiyim deneyimli arkadaşlar yardım edebilir mi?
5 6
1
[QUOTE="Sacsizman, post: 2886, member: 14"] Bilgi için teşekkürler peki hangi östrojen kremi önerirsiniz? [/QUOTE] Şuan satılan bir östrojen kremi yok losyon olarak kremini yapılıyor sabit konuda tarifi var.
S

Sacsizman

Üye
Finasteridi 3 yıl boyunca kullandıktan 1 yıl sonra dutasteride geçtim 6 aydır bu ilacı kullanıyorum. Vertex bölgem kapandı ama ön bölgelerde sorun devam ediyor. Şakaklarım ve ön orta alandaki seyreklik ve incelme devam ediyor. Dutasterid ile östrojen içeren estriol krem kullanıyorum 6 ay oldu saç çizgisinde gelişme yok.

Saçlar için estriol üzerine yapılan çalışmalar iyi sonuçlar verdiğini yabancı bir sitede okudum. Önlere her sabah kremi 2 mg olarak uyguluyorum biraz saçları çok yapış yapış yapıyor. Kullanmaya devam etmelimiyim deneyimli arkadaşlar yardım edebilir mi?

L

lastmorn

Üye
Ben de estriol jeli dermaroller ile birlikte denedim ama saç çizgisinde herhangi bir gelişme görmedim.Tüylerde bile etkisi çok zayıf kaldı.

Siz mikro iğneleme ile denediniz mi?

Synergy

Synergy

Moderatör
Estriol krem içerisinde östriol hormonu vardır. Bu çok zayıf östrojenik etki gösteren, steroid yapılı bir hormon türüdür. Östrojenler 3 tipe ayrılır bunlar, E1, E2 ve E3 formlarıdır. Östriol E3 hormonudur ve saç kök hücreleri yapısında yüksek etki göstermez.

S

Sacsizman

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de estriol jeli dermaroller ile birlikte denedim ama saç çizgisinde herhangi bir gelişme görmedim.Tüylerde bile etkisi çok zayıf kaldı.

Siz mikro iğneleme ile denediniz mi?
evet dermaroller yapıyorum minoxidil kullanmadan önce sürüyorum ince ayva tüyleri belki uzatabilir diye.

S

Sacsizman

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Estriol krem içerisinde östriol hormonu vardır. Bu çok zayıf östrojenik etki gösteren, steroid yapılı bir hormon türüdür. Östrojenler 3 tipe ayrılır bunlar, E1, E2 ve E3 formlarıdır. Östriol E3 hormonudur ve saç kök hücreleri yapısında yüksek etki göstermez.
Bilgi için teşekkürler peki hangi östrojen kremi önerirsiniz?

Synergy

Synergy

Moderatör

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
111

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt