Estreva %1 jel Kullananlar

• Konuyu başlatan Salvador
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 4

Estreva %1 jel Kullananlar

1
Bu krem eczanelerde satışı yok
4 6
1
[QUOTE="Salvador, post: 1763, member: 31"] Bu malzemeleri herkes alıp uğraşmak istemiyor etil alkol bulmak ve uğraşmak zor oluyor bu anlamda yazmıştım. Hazır uygun fiyata satılsa herkes için daha iyi olur aslında [/QUOTE] Evet bende etil alkol bulamadım henüz
L

lastmorn

Üye
Bu krem eczanelerde satışı yok

S

Salvador

Üye
Arkadaşlar östrojen içeren ürünler genelde erkek tipi saç dökülmesini tersine döndürüp saç dökülmesini önlüyor hatta uzun süreli kullanıldığında saç çıkarabiliyor. Forumda estradiol losyon tarifleri var ama herkes bu losyonları yapamıyor etil alkol satışı yasak ve propilen glikol herkes alamıyor. Losyon yapımlarında zahmetli oluyor oral finasterid ve estreva %1 jel östrojen içeriyor bu şekil kullansakta aynı etkiyi alabilirmiyiz. Cevabınız için teşekkürler.

M

mustafaa

Üye
Arkadaşlar östrojen içeren ürünler genelde erkek tipi saç dökülmesini tersine döndürüp saç dökülmesini önlüyor hatta uzun süreli kullanıldığında saç çıkarabiliyor. Forumda estradiol losyon tarifleri var ama herkes bu losyonları yapamıyor etil alkol satışı yasak ve propilen glikol herkes alamıyor. Losyon yapımlarında zahmetli oluyor oral finasterid ve estreva %1 jel östrojen içeriyor bu şekil kullansakta aynı etkiyi alabilirmiyiz. Cevabınız için teşekkürler.
Etil alkolü anladım da propilen glikol internette satılan bişey neden alamıyorsunuz

S

Salvador

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu malzemeleri herkes alıp uğraşmak istemiyor etil alkol bulmak ve uğraşmak zor oluyor bu anlamda yazmıştım. Hazır uygun fiyata satılsa herkes için daha iyi olur aslında

M

mustafaa

Üye
Bu malzemeleri herkes alıp uğraşmak istemiyor etil alkol bulmak ve uğraşmak zor oluyor bu anlamda yazmıştım. Hazır uygun fiyata satılsa herkes için daha iyi olur aslında
Evet bende etil alkol bulamadım henüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
52
Toplam ziyaretçi
82
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt