Estradiol Minoxidil Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan GÖKDEMİR
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 19K
  • Cevap 258

Estradiol Minoxidil Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

1
[QUOTE="GÖKDEMİR, post: 1547, member: 15"] Aldactone erkeklerde etkisi olup olmadığı kesin değildir etkisi olsa bile topikal kullanımda etkisi 1 yıldan daha uzun sürede gösterebilir buda uzun bir süredir, diane 35 'te östrojen içeriyor 0.35 mcg etinil estradiol var fakat topikal kullanımda çok düşük bir miktar, dekort ilacıda alerji önleyici losyona eklenebilir, loreal losyon içinde bu ilaçlar çözünürmü emin olamayız. [/QUOTE] Diane35 aynı finasterid gibi oral olarak kullanılabilir mi? Kullanılırsa saçlarda nasıl etkisi olabilir, özellikle oral diane35 kullananlar olduğu için soruyorum
258 6
1
[QUOTE="GÖKDEMİR, post: 1595, member: 15"] Önemli bir öneri vereyim uyguladığınız tedavileri maddi sebepler yada etkisi azaldı diyerek 3 -5 ay veya daha fazla süre olarak yarıda bırakırsanız saçların bir sonraki tedaviye vereceği yanıt azalabilir. Saç kök hücreleri tekrar toparlanması bunlar uzun aylar alabiliyor tedaviyi bırakıldığında proscar gibi DHT önleyici losyonlar ile devam edilmesi gerekir. Resimdeki losyon içeriğini bilemeyiz ama alkol kokusu baskınsa bir maddeyi çözmek için kullanılmış olabilir, anlamak için bunlar önemli daha önceden minoksidil veya finasterid kullandınmı, saç çıkardımı, çıkardıysa kaç ayda çıkardı, kafanın hangi bölgelerinde etkili oldu, yan etki yaşadın mı, yağlı bir losyonmu uyguladığında saçlı deride sıcaklık hissettinmi genellikle yüksek miktarda antiandrojen ile minoxidil koyabiliyorlar. [/QUOTE] Hocam minoksidil ve finasterid hic kullanmadim oral ilaç kullanmak istemiyorum yan etkilerinden dolayı losyon daha mantıklı geliyor ve yan etkileri daha az bu losyonun etkisini en az 2 ay içerisinde gördüm sabah akşam kullandım ve benim Tepe kısmında açıklık var ama küçük tüyler çıktı ve karardı kapanır gibi oldu etkisini gördüm Saç tellerini kalınlaştırdı ancak bıraktığımda tekrar eski haline geri döndü bu losyon çok az yağ var sürdüğünüz saçı kalınlaştırıyor kazık gibi yapıyor Bu da benim için artı bir avantaj şekil alması için saçlı deride hiç sıcaklık hissetmedim
K

kelboy

Üye
Aldactone erkeklerde etkisi olup olmadığı kesin değildir etkisi olsa bile topikal kullanımda etkisi 1 yıldan daha uzun sürede gösterebilir buda uzun bir süredir, diane 35 'te östrojen içeriyor 0.35 mcg etinil estradiol var fakat topikal kullanımda çok düşük bir miktar, dekort ilacıda alerji önleyici losyona eklenebilir, loreal losyon içinde bu ilaçlar çözünürmü emin olamayız.
Diane35 aynı finasterid gibi oral olarak kullanılabilir mi? Kullanılırsa saçlarda nasıl etkisi olabilir, özellikle oral diane35 kullananlar olduğu için soruyorum

K

Kafaya_takan

Üye
En etkili olarak finasterid, Divina, Cyclo progynova yada progestan ile hazırlanandır. Dermaroller ile kullanırsan daha etkili olur.
Hocam nasıl yapılışını hazırlanışını geniş açıklamalı yazarsan sevinirim

K

Kafaya_takan

Üye
B

Baydeli

Üye
Diane35 aynı finasterid gibi oral olarak kullanılabilir mi? Kullanılırsa saçlarda nasıl etkisi olabilir, özellikle oral diane35 kullananlar olduğu için soruyorum
Diane35 kullanma hicbir işe yaramiyor burada paylaşılan yeni tedavileri uygula

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye

Oral kullanmada saç çıkartabilir tepe bölgesi komple kapanabilir etinil estradiol çok güçlü bir östrojendir ama devamlı kullanamazsın 3 ay sonra bırakmak zorunda kalırsın yan etkileri hafife alınmayacak derecede kalıcı yan etkiler bırakabilir. Beynin bazı bölgelerinde incelme, hipofiz bezi büyümesi prolaktin yükselmesi, jinekomasti gibi.

Hocam nasıl yapılışını hazırlanışını geniş açıklamalı yazarsan sevinirim
Cyclo progynova yerine divinada olur 1 kutu proscar 4 kutu divina ilk önce ilaçları ezip toz yapın 100 ml içine 30 ml etil alkol katın üzerine 10 damla hint yağı 2 dakika hafif sallayın üzerine toz yaptığınız ilaçları dökün 20 dakika hafifçe sallayın ethanol ile karışmasını sağlayın üzerine 30ml propilen glikol katın 2 saat civarı ara ara hafifçe sallayarak karışmasını sağlayın 2 saat bekledikten sonra distile su katıp çalkalayın 1 gün bekletin toz birikinti dibe çöksün günde 1-2 ml sabah akşam saç derisine uygulayın.

K

Kafaya_takan

Üye
Cyclo progynova yerine divinada olur 1 kutu proscar 4 kutu divina ilk önce ilaçları ezip toz yapın 100 ml içine 30 ml etil alkol katın üzerine 10 damla hint yağı 2 dakika hafif sallayın üzerine toz yaptığınız ilaçları dökün 20 dakika hafifçe sallayın ethanol ile karışmasını sağlayın üzerine 30ml propilen glikol katın 2 saat civarı ara ara hafifçe sallayarak karışmasını sağlayın 2 saat bekledikten sonra distile su katıp çalkalayın 1 gün bekletin toz birikinti dibe çöksün günde 1-2 ml sabah akşam saç derisine uygulayın.

Ekli dosyalar

• 20210922_210547.jpg
    20210922_210547.jpg
    2.9 MB · Gösterim: 110
K

Kafaya_takan

Üye
Hocam bir arkadaşın tavsiyesi ile aldığım bu losyon faydasını gördüm ancak bıraktım zaman saç döküldü kokladığım da Alkol kokusu geliyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum söylemiyorlar da Ancak bu losyon kaldıkça uzun süre rengi değişiyor açık sarı oluyor her ay 150 TL de vermek istemiyorum Yani bunun gibi etkili bir losyon arıyorum nasıl bulurum onu da bilmiyorum
20210922_210547.jpg

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Önemli bir öneri vereyim uyguladığınız tedavileri maddi sebepler yada etkisi azaldı diyerek 3 -5 ay veya daha fazla süre olarak yarıda bırakırsanız saçların bir sonraki tedaviye vereceği yanıt azalabilir. Saç kök hücreleri tekrar toparlanması bunlar uzun aylar alabiliyor tedaviyi bırakıldığında proscar gibi DHT önleyici losyonlar ile devam edilmesi gerekir.

Resimdeki losyon içeriğini bilemeyiz ama alkol kokusu baskınsa bir maddeyi çözmek için kullanılmış olabilir, anlamak için bunlar önemli daha önceden minoksidil veya finasterid kullandınmı, saç çıkardımı, çıkardıysa kaç ayda çıkardı, kafanın hangi bölgelerinde etkili oldu, yan etki yaşadın mı, yağlı bir losyonmu uyguladığında saçlı deride sıcaklık hissettinmi genellikle yüksek miktarda antiandrojen ile minoxidil koyabiliyorlar.

M

mustafaa

Üye
Önemli bir öneri vereyim uyguladığınız tedavileri maddi sebepler yada etkisi azaldı diyerek 3 -5 ay veya daha fazla süre olarak yarıda bırakırsanız saçların bir sonraki tedaviye vereceği yanıt azalabilir. Saç kök hücreleri tekrar toparlanması bunlar uzun aylar alabiliyor tedaviyi bırakıldığında proscar gibi DHT önleyici losyonlar ile devam edilmesi gerekir.

Resimdeki losyon içeriğini bilemeyiz ama alkol kokusu baskınsa bir maddeyi çözmek için kullanılmış olabilir, anlamak için bunlar önemli daha önceden minoksidil veya finasterid kullandınmı, saç çıkardımı, çıkardıysa kaç ayda çıkardı, kafanın hangi bölgelerinde etkili oldu, yan etki yaşadın mı, yağlı bir losyonmu uyguladığında saçlı deride sıcaklık hissettinmi genellikle yüksek miktarda antiandrojen ile minoxidil koyabiliyorlar.
Benimde en korktuğum şey maddi sebepten dolayı tedaviye uzun süre ara vermek , onun için şuan maliyetli bı ek tedavi ekleyemiyorum

K

Kafaya_takan

Üye

Hocam minoksidil ve finasterid hic kullanmadim oral ilaç kullanmak istemiyorum yan etkilerinden dolayı losyon daha mantıklı geliyor ve yan etkileri daha az bu losyonun etkisini en az 2 ay içerisinde gördüm sabah akşam kullandım ve benim Tepe kısmında açıklık var ama küçük tüyler çıktı ve karardı kapanır gibi oldu etkisini gördüm Saç tellerini kalınlaştırdı ancak bıraktığımda tekrar eski haline geri döndü bu losyon çok az yağ var sürdüğünüz saçı kalınlaştırıyor kazık gibi yapıyor Bu da benim için artı bir avantaj şekil alması için saçlı deride hiç sıcaklık hissetmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
37
Toplam ziyaretçi
52

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt