Estoria Saç Ekim Merkezi Yorumları

• Konuyu başlatan seco
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 578
  • Cevap 3

Estoria Saç Ekim Merkezi Yorumları

1
Estoria saç ekim merkezi hakkında detayı bilgi verebilecek arkadaşlar var mı? İstanbul'da bulunan saç ekim merkezi hergün sosyal medya hesaplarında önüme çıkıyor saç ekimi sonuçları varsa bilgi paylaşabilirmisiniz.
3 6
1
Merhaba evet YouTube sayfasına denk geldim, dhi ile saç ekimi yapıyor, anladığım kadarıyla genelde yabancı hasta üzerine çalışmalar yaptığını düşünüyorum.
S

seco

Üye
Estoria saç ekim merkezi hakkında detayı bilgi verebilecek arkadaşlar var mı? İstanbul'da bulunan saç ekim merkezi hergün sosyal medya hesaplarında önüme çıkıyor saç ekimi sonuçları varsa bilgi paylaşabilirmisiniz.

Ekli dosyalar

• Murat makascı öncesi sonrası.jpg
    Murat makascı öncesi sonrası.jpg
    734.6 KB · Gösterim: 248
  • Murat makascı saç ekimi .jpg
    Murat makascı saç ekimi .jpg
    746.3 KB · Gösterim: 60
Moderatör tarafında düzenlendi:
E

Erdim

Üye
Şuana kadar herhangi bir bilgiye denk gelmedim

E

Erdim

Üye
Saç ekimi sonuçları ile adından sıkça söz ettiren Murat Makascının @sacekimitv kanalında videosu var bakabilirsiniz.

W

Walter34

Üye
Merhaba evet YouTube sayfasına denk geldim, dhi ile saç ekimi yapıyor, anladığım kadarıyla genelde yabancı hasta üzerine çalışmalar yaptığını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt