Esthetichair hair center saç ekimi yaptırcam önerirmisiniz?

• Konuyu başlatan Nikosa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 283
  • Cevap 2

Esthetichair hair center saç ekimi yaptırcam önerirmisiniz?

1
Merhaba arkadaşlar, en kısa zamanda saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Fotoğraflarda görüldüğü kadarıyla saçlarım giderek dökülüyor. Aslında 5 yıldır saç ekimi yaptırmak istiyorum, ancak hastane ortamından korktuğum için hep erteledim. Şimdi cesaretlendim, ama doğru klinik veya doktora karar vermek çok daha zor bir süreçmiş. Bu yüzden sizlere danışmak istiyorum. Son birkaç gündür forumu epey okudum ve ASMED ile iletişime geçtim. Aslında Dr. Özlem Biçer'de saç ekimi yaptırmak istiyordum ama forumda onun hakkında pek bir şey bulamadım. Aramızda Dr. Biçer'e giden oldu mu? Aynı zamanda fiyat konusunu da düşünüyorum. ASMED ve Dr. Biçer bütçeye göre aslında pahalı. Esthetichair'de dört arkadaş yaptırdılar ve çok iyi duruyor. Ancak orada bir ekibe yaptırdılar, şimdi aynı ekibe denk gelmek de kolay değil. Fiyat konusunda da arada uçurumlar var. Sizlerin görüşleri nedir? Avrupa'da yaşıyorum ve Türkçeye pek hakim değilim, kusuruma bakmayın.
2 6
1
emphair clinic saç ekim merkezini önerebilirim, estemiami duymuştum ama onların saç ekim merkezi yok sanırım
N

Nikosa

Üye
Merhaba arkadaşlar, en kısa zamanda saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Fotoğraflarda görüldüğü kadarıyla saçlarım giderek dökülüyor. Aslında 5 yıldır saç ekimi yaptırmak istiyorum, ancak hastane ortamından korktuğum için hep erteledim. Şimdi cesaretlendim, ama doğru klinik veya doktora karar vermek çok daha zor bir süreçmiş.

Bu yüzden sizlere danışmak istiyorum. Son birkaç gündür forumu epey okudum ve ASMED ile iletişime geçtim. Aslında Dr. Özlem Biçer'de saç ekimi yaptırmak istiyordum ama forumda onun hakkında pek bir şey bulamadım. Aramızda Dr. Biçer'e giden oldu mu? Aynı zamanda fiyat konusunu da düşünüyorum. ASMED ve Dr. Biçer bütçeye göre aslında pahalı. Esthetichair'de dört arkadaş yaptırdılar ve çok iyi duruyor. Ancak orada bir ekibe yaptırdılar, şimdi aynı ekibe denk gelmek de kolay değil. Fiyat konusunda da arada uçurumlar var.

Sizlerin görüşleri nedir? Avrupa'da yaşıyorum ve Türkçeye pek hakim değilim, kusuruma bakmayın.

N

Nonbert

Üye
Asmed aşırı pahalı, Dr biçerde fiyatı onun kadar var Esthetichairde işini iyi yapıyor zaten çevrende ektirenler olmuş fiyat olarak uygunsa bence yaptır.

A

Aydem

Üye
emphair clinic saç ekim merkezini önerebilirim, estemiami duymuştum ama onların saç ekim merkezi yok sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
12
Toplam ziyaretçi
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt