• Forumda saç ekimi şikayetinizi yazarken firmalara ve şahıslara hakaret edici, küçük düşürücü ve ticari hayatına zarar verici konular yada yorumlar yazmamanız gerekmektedir. Aksi halde konularınız ve yorumlarınız yayından kaldırılabilir.

Esthetica Ataşehir Dik Yanlış Saç Ekimi

• Konuyu başlatan Snowman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 359
  • Cevap 1

Esthetica Ataşehir Dik Yanlış Saç Ekimi

1
Esthetica Ataşehir Dik Yanlış Saç Ekimi İstanbul’da tavsiye edebileceğiniz saç ekim merkezi var mı? Ben buraya üye olmadan önce Esthetica Ataşehir’de ekim yaptırdım ama hiç memnun değilim! Hem ön bölgede yanlış yöne ekili saçlar var, hemde saçımda çok açıklık var. Ekim sırasında benden ek ücret istedikleri yetmiyormuş gibi, ekimide güzel yapamadılar! 6000 gref ekim yaptıklarını söylüyorlar fakat bu bana pek inandırıcı gelmiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. resimde bakarsanız saçların dik olarak çıktığını çok rahatlıkla görebilirsiniz. [ATTACH type="full"]722[/ATTACH]
1 6
1
Saç ekimini yapan kişiler tecrübeli değilmiydi nasıl böyle bir durum olmuş bunun açıklamasında ne dediler
S

Snowman

Üye
Esthetica Ataşehir Dik Yanlış Saç Ekimi İstanbul’da tavsiye edebileceğiniz saç ekim merkezi var mı?
Ben buraya üye olmadan önce Esthetica Ataşehir’de ekim yaptırdım ama hiç memnun değilim!
Hem ön bölgede yanlış yöne ekili saçlar var, hemde saçımda çok açıklık var. Ekim sırasında benden ek ücret istedikleri yetmiyormuş gibi, ekimide güzel yapamadılar!
6000 gref ekim yaptıklarını söylüyorlar fakat bu bana pek inandırıcı gelmiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. resimde bakarsanız saçların dik olarak çıktığını çok rahatlıkla görebilirsiniz.
dik saç ekimi.jpeg

Ekli dosyalar

• saç ekimi esthetica.jpeg
    saç ekimi esthetica.jpeg
    120.4 KB · Gösterim: 66
Alperen

Alperen

Üye
Saç ekimini yapan kişiler tecrübeli değilmiydi nasıl böyle bir durum olmuş bunun açıklamasında ne dediler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt