Saç Ekimi Estemiami Clinic Saç Ekimi 5400 Greft

• Konuyu başlatan vural
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 793
  • Cevap 5

Estemiami Clinic Saç Ekimi 5400 Greft

1
[B]Estemiami[/B] 5400 kök Saç Ekimi Dostlar Almanya’dan Ülkemize geldim saç ektirmek için 43 yaşındayım, 18 Aralıkta Estemiami de saç ektirdim.5400 greft saç ekimi yapıldı. (Saphir) Estemiami saç ekim merkezinde saç ekimi öncesi ve sonrası Ferhat bey ilgilendi. Öncelikle çok memnun kaldığımı söylemek istiyorum öncesi ve sonrasında ilgilerinden dolayı Allahrazı olsun. [B]Saç Ekimi 5400 greft[/B] ve Havalimanı transfer ve 5 yıldızlı otelde 5 gün konakladım 9500 lira ödeme yaptım ortalama 5 ay bile olmamışken baya saçlarım çıktı bu kadarını beklemiyordum çok Teşekkür ediyorum. Daha 5 ay olmadı ama baya çıktı bu kadar beklemiyordum.
5 6
1
Saç ekimini çok beğendim 6 ayda çıkan saçlar çok güzel olmuş saphire fue yöntemi başarılı sonuçlar veriyor.
V

vural

Üye
Estemiami 5400 kök Saç Ekimi Dostlar Almanya’dan Ülkemize geldim saç ektirmek için 43 yaşındayım, 18 Aralıkta Estemiami de saç ektirdim.5400 greft saç ekimi yapıldı. (Saphir) Estemiami saç ekim merkezinde saç ekimi öncesi ve sonrası Ferhat bey ilgilendi. Öncelikle çok memnun kaldığımı söylemek istiyorum öncesi ve sonrasında ilgilerinden dolayı Allahrazı olsun.
Saç Ekimi 5400 greft ve Havalimanı transfer ve 5 yıldızlı otelde 5 gün konakladım 9500 lira ödeme yaptım ortalama 5 ay bile olmamışken baya saçlarım çıktı bu kadarını beklemiyordum çok Teşekkür ediyorum.
Daha 5 ay olmadı ama baya çıktı bu kadar beklemiyordum.

Ekli dosyalar

• estemiami saç ekimi.jpg
    estemiami saç ekimi.jpg
    379.8 KB · Gösterim: 158
  • saç ekimi estemiami.jpg
    saç ekimi estemiami.jpg
    391.4 KB · Gösterim: 94
  • estemiami saç ekimi süreci.jpg
    estemiami saç ekimi süreci.jpg
    341.7 KB · Gösterim: 86
  • 5400 greft.jpg
    5400 greft.jpg
    375.2 KB · Gösterim: 89
V

vural

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Estemiami saç ekim merkezinde saç ektirmem tam 6 ay oldu, 5400 kök ekildi! sonuçtan gayet memnunum
😊
Estemiami de ektirdim, yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• saç ekimi estemiami clinic.jpg
    saç ekimi estemiami clinic.jpg
    443.8 KB · Gösterim: 78
  • saç ekimi 5400 greft.jpg
    saç ekimi 5400 greft.jpg
    356.5 KB · Gösterim: 81
  • saç ekimi 5400 kök.jpg
    saç ekimi 5400 kök.jpg
    435.6 KB · Gösterim: 85
  • 5400 kök saç ekimi.jpg
    5400 kök saç ekimi.jpg
    273 KB · Gösterim: 83
  • estemiami saç ekimi.jpg
    estemiami saç ekimi.jpg
    379.8 KB · Gösterim: 82
rooney43

rooney43

Üye
Este miami saç ekim merkezinin saç ekimi sonuçlarını oldukça fazla görme şansım oldu gayet başarılı sonuçlar görüyorum. Saç ekimi sonrası kullandınız bir saç bakım ürünü var mı?

M

mehmet.aygoren

Üye
Çok başarılı bir saç ekimi olmuş,tebikler.

@

@ron

Üye
Saç ekimi gayet güzel görünüyor estemiami sça ekim merkezi yeri neresinde saç ekimine doktor mu hemşiremi giriyor.

K

Kelbey

Üye
Saç ekimini çok beğendim 6 ayda çıkan saçlar çok güzel olmuş saphire fue yöntemi başarılı sonuçlar veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
17
Toplam ziyaretçi
22
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt