Estemiami Clinic saç ekimi 4700 Greft 10.09.2022 Yaş 22

• Konuyu başlatan emrek
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 17

Estemiami Clinic saç ekimi 4700 Greft 10.09.2022 Yaş 22

1
Merhabalar, 10 Eylül 2022 tarihinde saç ekimini Estemiami Clinic de gerçekleştirdim. Bugün 3. gün, yorumlarınız bekliyorum. Süreç devam ederken konuyu mümkün olduğunca güncellemeye çalışacağım.
17 6
1
[USER=491]@emrek[/USER], hocam hayırlı olsun saç ekiminiz şuanlık güzel gözüküyor 4700 greft için fiyat ne ödediniz, Bepanthol losyon kullanımı önerdiler mi, tek seanstamı ekim yapıldı
E

emrek

Üye
Merhabalar,

10 Eylül 2022 tarihinde saç ekimini Estemiami Clinic de gerçekleştirdim. Bugün 3. gün, yorumlarınız bekliyorum.
Süreç devam ederken konuyu mümkün olduğunca güncellemeye çalışacağım.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    135.5 KB · Gösterim: 681
  • 7.jpeg
    7.jpeg
    565.7 KB · Gösterim: 116
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    493 KB · Gösterim: 100
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    138 KB · Gösterim: 120
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    64.6 KB · Gösterim: 125
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    164.5 KB · Gösterim: 102
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    144.4 KB · Gösterim: 117
crown

crown

Üye
Hocam sizin saç ekiminiz baktığım kadarıyla çok yok bir ekime benziyor. Saç ekimi yaptirmanizda size etki eden faktor ne oldu? Saç ekim merkezini seçmenizde

E

emrek

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin saç ekiminiz baktığım kadarıyla çok yok bir ekime benziyor. Saç ekimi yaptirmanizda size etki eden faktor ne oldu? Saç ekim merkezini seçmenizde
Saç ekim merkezi seçerken direkt orada ekim yaptırmış kişilere danışıp onlardan bilgi aldım, tanıdıklardan bilgi alıp sağlam referanslara güvenerek yol izledim

Alperen

Alperen

Üye
Gayet güzel görünüyor

rooney43

rooney43

Üye
Merhabalar,

10 Eylül 2022 tarihinde saç ekimini Estemiami Clinic de gerçekleştirdim. Bugün 3. gün, yorumlarınız bekliyorum.
Süreç devam ederken konuyu mümkün olduğunca güncellemeye çalışacağım.
Kardeşim merhaba saç ekimin çok güzel olmuş gibi benim kafama takılanlar var sana nasıl cevap verdiler merak ediyorum, şimdi genel bir seyreklik varya saçlarınızda saç ekiminiz hangi yöntem ile yapıldı? saç ekimi sonrası neler önerdiler

W

wers

Üye
saç ekimi sürecinde nasıl desem saç ekimi sonrası firma size bir öneride bulundu mu hocam şu şampuan kullanın diye

E

emrek

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KABUK DÖKÜMÜ SONRASI GÖRÜNTÜ BU ŞEKİLDE

21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg

P

Panelist

Üye
@emrek, hocam hayırlı olsun saç ekiminiz şuanlık güzel gözüküyor 4700 greft için fiyat ne ödediniz, Bepanthol losyon kullanımı önerdiler mi, tek seanstamı ekim yapıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
50
Toplam ziyaretçi
72

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt