Estego clinic saç ekimi hakkında bilgisi olan?

• Konuyu başlatan Çetin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 398
  • Cevap 1

Estego clinic saç ekimi hakkında bilgisi olan?

1
Merhaba arkadaşlar estego clinic saç ekimi yaptıran yada hakkında bilgisi yorumu olan var mı forumlarda sosyal medyada çok fazla bilgi bulamadım. Burada ekim olmak mantıklı mı? Adresleri aşağıya yazdım. Fiyat alan gidip görüşen varsa yazsın lütfen. Ekimi kimler yapıyor doktor mu yoksa ekibimi? Estego Şişli / İstanbul Özel Tanfer Hastanesinde
1 6
1
kardeşim o kadar bilindik kaliteli saç ekim merkezi varken forumda hakkında bilgi sahibi olmadığın fazla yorumlarını görmediğin yerleri neden araştırıyorsun
Ç

Çetin

Üye
Merhaba arkadaşlar estego clinic saç ekimi yaptıran yada hakkında bilgisi yorumu olan var mı forumlarda sosyal medyada çok fazla bilgi bulamadım. Burada ekim olmak mantıklı mı? Adresleri aşağıya yazdım. Fiyat alan gidip görüşen varsa yazsın lütfen. Ekimi kimler yapıyor doktor mu yoksa ekibimi?

Estego Şişli / İstanbul Özel Tanfer Hastanesinde

lusyus

lusyus

Üye
kardeşim o kadar bilindik kaliteli saç ekim merkezi varken forumda hakkında bilgi sahibi olmadığın fazla yorumlarını görmediğin yerleri neden araştırıyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt