Eşkina balık taşı zeytinyağı birlikte kullanımı

• Konuyu başlatan utkum
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 212
  • Cevap 4

Eşkina balık taşı zeytinyağı birlikte kullanımı

1
Merhaba arkadaşlar eşkina balık taşı satıcıları ile görüşme yaptığımda veya böbrek taşı rahatsızlığı çekmiş arkadaşlarla muhabbet ettiğimde kimisi zeytinyağının zorunlu olduğunu kimisi hiç kullanmadığını söylüyor. Eşkina balık taşı zeytinyağı ile birlikte mi kullanılmalı. Böbrek taşı rahatsızlığı çektiğim için bunu öğrenmek istiyorum doğru bir kullanım için.
4 6
1
Arkadaşlar burda detaylı anlatımlar var bakabilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://www.sacekimiforumu.net/konu/eskina-balik-tasi-nasil-kullanilir.2377/[/URL]
U

utkum

Üye
Merhaba arkadaşlar eşkina balık taşı satıcıları ile görüşme yaptığımda veya böbrek taşı rahatsızlığı çekmiş arkadaşlarla muhabbet ettiğimde kimisi zeytinyağının zorunlu olduğunu kimisi hiç kullanmadığını söylüyor. Eşkina balık taşı zeytinyağı ile birlikte mi kullanılmalı. Böbrek taşı rahatsızlığı çektiğim için bunu öğrenmek istiyorum doğru bir kullanım için.

M

Mehmetaydn

Üye
Merhaba kardeşim öncelikle geçmiş olsun benim duyduğuma göre zeytinyağı ile kullanıldığını okudum

U

utkum

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Mehmetaydn zeytinyağını karışım hazırlandığında mı atılmalı ?

M

Mehmetaydn

Üye
Kardeşim o konuda çok fazla bilgim yok @Aydem daha önce bu rahatsızlığı geçirmiş ve bu konuda çokca tecrübeli diyebilirim.

Y

Yasinbusso

Üye
Arkadaşlar burda detaylı anlatımlar var bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
7
Çevrim içi ziyaretçiler
18
Toplam ziyaretçi
25

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt