Semih
Üye
- Mesajlar
- 65
- Tepkime puanı
- 6
Evet arkadaşlar bu konuda çocuk sahibi olmak isteyen ama bir türlü olamayan insanlar için bir kaç yöntem verecem. Vereceğim yöntem denenmiş ve başarılı sonuçlar alınmıştır. Genelde bilinen yöntemler arasındadır internet sitelerinde adını sıklıkla duyduğunuz kür tarifleri. Bu tariflerden bir kaçını nasıl içileceğini ve hazırlandığını sizlere anlatayım. Çocuk sahibi olmak için erkeklerin sperm sayılarının yeterli olmasının yanı sıra sperm hareketliliği ve sperm başındaki yumurta kabuğu delen enziminde yeterli seviyede olması gerekir. Bu bize en etkili bir şekilde sağlayan keçiboynuzu kürü, çoban çökerten ve havuç suyudur. Aktardan kaliteli kırdığınıda için balı sünen keçiboyunuzu alıyoruz. Miktarı fark etmez belli bir süre kullanacağınız için fazla alabilirsiniz. 5 adet keçboynuzunu küçük 3 cm boyutunda kırıp bir cezve içinde hafif orta ateşte suyu kaynatıyoruz demlemeye bırakıyoruz. Yaklaşık 10 dakika su ısındıktan sonra ocağın altını kapatıp 10 dakika soğumasnı bekliyoruz. Soğuduktan sonra fazla bekletmeden sabah ve akşam yemeklerden 15 dakika önce 1 su bardağı içiyoruz. Bu kürü sürekli olarak yapmaya gayret ediyoruz. Keçiboynuzunu fazla kaynatmayaın ve bekletmeyin içindeki etken madde oranı azalabilir ve uzun süre beklerse şeker oranı yükselebilir. Her gün taze olarak hazırlayıp kullanmaya özen gösteriyoruz.
İkinci yöntem havuç suyudur. Havuç suyuda dığurganlığı artıran en önemli bitkisellerin başında gelir. Temzilenmiş havuçları ister robotto suyunu çıkarın isterse rendeleyin ğzerinde 1 su bardağı su ilave edin 20 dakika bekletin posyala birlikte tüketebilirsiniz. Bu havuç kürünüde sürekli olarak yapabilirsiniz.
Üçüncü yöntem çoban çökerten bitkisi 1 tutam çoban çökerten bitkisini yine aynı şekilde bir cezve içinde hafif orta ateşte kaynatıp altını kapatıyoruz. 20 dakika demlemeye bırakıyoruz ve soğuduktan sonra günde 1 bardaki aç yada tok karna tüketebilirsiniz.
Kadınlar için doğurganlığı artıran en etkili yöntem soğan suyu kürüdür. 1 tane orta boy açık kahverengi kabuklu soğan 4 eşit parçaya bölüyoruz ve cezve içinde orta ateşte kaynatıp altını kaynatıyoruz. Soğuduktan sonra öğlen ve akşam yemeklerinden önce içine birşey eklemeden 15 gün boyunca içilir. Kadınlarda adete 10 gün kala 10 gün boyunca da bu kür uygulanabilir. Soğan suyu adet söktürür tüplerin açılmasını sağlar. Bebek sahibi olmak için adet bittikten sonra yumurtlama hangi günde oluyor test kitleriyle takip yapılmalı ve 48 yumurtanın canlı kaldığı 48 içinde sperm ile buluşması gerekir.
İkinci yöntem havuç suyudur. Havuç suyuda dığurganlığı artıran en önemli bitkisellerin başında gelir. Temzilenmiş havuçları ister robotto suyunu çıkarın isterse rendeleyin ğzerinde 1 su bardağı su ilave edin 20 dakika bekletin posyala birlikte tüketebilirsiniz. Bu havuç kürünüde sürekli olarak yapabilirsiniz.
Üçüncü yöntem çoban çökerten bitkisi 1 tutam çoban çökerten bitkisini yine aynı şekilde bir cezve içinde hafif orta ateşte kaynatıp altını kapatıyoruz. 20 dakika demlemeye bırakıyoruz ve soğuduktan sonra günde 1 bardaki aç yada tok karna tüketebilirsiniz.
Kadınlar için doğurganlığı artıran en etkili yöntem soğan suyu kürüdür. 1 tane orta boy açık kahverengi kabuklu soğan 4 eşit parçaya bölüyoruz ve cezve içinde orta ateşte kaynatıp altını kaynatıyoruz. Soğuduktan sonra öğlen ve akşam yemeklerinden önce içine birşey eklemeden 15 gün boyunca içilir. Kadınlarda adete 10 gün kala 10 gün boyunca da bu kür uygulanabilir. Soğan suyu adet söktürür tüplerin açılmasını sağlar. Bebek sahibi olmak için adet bittikten sonra yumurtlama hangi günde oluyor test kitleriyle takip yapılmalı ve 48 yumurtanın canlı kaldığı 48 içinde sperm ile buluşması gerekir.
Soğan kürü nasıl kullanılır?
Soğan kürü ile hamile kalma şansını artırmak için en az üç ayda bir 15 gün uygulanması gerekmektedir. Kullanım süresine mutlaka uyulması gerekir.- Soğan kürünü hazırladıktan sonra öğlen ve akşam yemeklerden 15 dakika önce bir bardak ılık olarak içmelisiniz.
- Soğan suyunu içeceğiniz zaman günlük taze olarak tüketilmelidir.
- Soğanlar mutlaka açık kahverengi kabuklu soğanlar olmalıdır. Kırmızı, mor veya beyaz soğanlar etki etmeyebilir.
- Soğanlar taze ve çimlenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.