Soru Erkek tipi kellik olduğunu nasıl anlarım?

• Konuyu başlatan tiger
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 680
  • Cevap 3

Erkek tipi kellik olduğunu nasıl anlarım?

1
Zaten saç dökülmesi ilaçları alıyorum ama saç dökülmesi devam ediyor gibi görünüyor. Saçımı genelde gün aşırı yıkarım. Erkek tipi kellik devam ettiği için mi yoksa düzgün uyuyamadığım ve son zamanlarda çok stres altında olduğum için mi bilmiyorum. Lavoboda 40 saç var ve saçımı taradıktan sonra oluyor. Beni en çok endişelendiren şey, minyatür görünen bazı kılların olması ve hepsinde daha az yoğunluk olduğunu fark ettim.
3 6
1
Aynı durum bende de var şuan lavobodo aşırı saç teli görmeye başladım ne yapacağız tavsiye verin dostlar
T

tiger

Üye
Zaten saç dökülmesi ilaçları alıyorum ama saç dökülmesi devam ediyor gibi görünüyor. Saçımı genelde gün aşırı yıkarım. Erkek tipi kellik devam ettiği için mi yoksa düzgün uyuyamadığım ve son zamanlarda çok stres altında olduğum için mi bilmiyorum. Lavoboda 40 saç var ve saçımı taradıktan sonra oluyor. Beni en çok endişelendiren şey, minyatür görünen bazı kılların olması ve hepsinde daha az yoğunluk olduğunu fark ettim.

Ekli dosyalar

• IMG_20220121_125126.jpg
    IMG_20220121_125126.jpg
    169.8 KB · Gösterim: 126
  • IMG_20220121_123848.jpg
    IMG_20220121_123848.jpg
    184.5 KB · Gösterim: 69
lusyus

lusyus

Üye
Kardeş, küvetteki birkaç kıl fotoğrafından kimse bişey anlayamaz. Size söyleyebileceğim tek şey, saç dökülmesinin tamamen normal olduğu.

A

Alcapone

Üye
Saç durumun nasıl seyrelme incelme açılmalar var mı?

B

brakarr

Üye
Aynı durum bende de var şuan lavobodo aşırı saç teli görmeye başladım ne yapacağız tavsiye verin dostlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt