D
Dinçer
Üye
Merhaba arkadaşlar, son iki senedir saçlarımda beyazlar iyice arttı,. özellikle yanlar iyice beyaz oldu ve ara sıra evde kendim saçlarımı boyuyorum. Kumral renk boya kullanıyorum ama sonuç siyah oluyor. Başka markalar da denedim, fakat aynı problemle karşılaştım. Boyayı genellikle 40 dakika kadar saçımda bekletiyorum.
Aranızda kumral renk elde etmeyi başaran var mı? Hangi markayı ve tonu kullanıyorsunuz? Boyanın bekleme süresi ya da uygulama şekliyle ilgili dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. İstediğim tam olarak doğal bir kumral tonu elde etmek.
Bildiğim markalar şunlar, Just For Men, L'Oréal Men Expert, Schwarzkopf Men Perfect, Wella Koleston Men, Garnier Men, Cameleo Men.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Aranızda kumral renk elde etmeyi başaran var mı? Hangi markayı ve tonu kullanıyorsunuz? Boyanın bekleme süresi ya da uygulama şekliyle ilgili dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. İstediğim tam olarak doğal bir kumral tonu elde etmek.
Bildiğim markalar şunlar, Just For Men, L'Oréal Men Expert, Schwarzkopf Men Perfect, Wella Koleston Men, Garnier Men, Cameleo Men.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.