Tavsiye Erkek saç boyası tavsiyesi

• Konuyu başlatan Dinçer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 73
  • Cevap 0

Erkek saç boyası tavsiyesi

1
Merhaba arkadaşlar, son iki senedir saçlarımda beyazlar iyice arttı,. özellikle yanlar iyice beyaz oldu ve ara sıra evde kendim saçlarımı boyuyorum. Kumral renk boya kullanıyorum ama sonuç siyah oluyor. Başka markalar da denedim, fakat aynı problemle karşılaştım. Boyayı genellikle 40 dakika kadar saçımda bekletiyorum. Aranızda kumral renk elde etmeyi başaran var mı? Hangi markayı ve tonu kullanıyorsunuz? Boyanın bekleme süresi ya da uygulama şekliyle ilgili dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. İstediğim tam olarak doğal bir kumral tonu elde etmek. Bildiğim markalar şunlar, Just For Men, L'Oréal Men Expert, Schwarzkopf Men Perfect, Wella Koleston Men, Garnier Men, Cameleo Men. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
0 6
1
Merhaba arkadaşlar, son iki senedir saçlarımda beyazlar iyice arttı,. özellikle yanlar iyice beyaz oldu ve ara sıra evde kendim saçlarımı boyuyorum. Kumral renk boya kullanıyorum ama sonuç siyah oluyor. Başka markalar da denedim, fakat aynı problemle karşılaştım. Boyayı genellikle 40 dakika kadar saçımda bekletiyorum. Aranızda kumral renk elde etmeyi başaran var mı? Hangi markayı ve tonu kullanıyorsunuz? Boyanın bekleme süresi ya da uygulama şekliyle ilgili dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. İstediğim tam olarak doğal bir kumral tonu elde etmek. Bildiğim markalar şunlar, Just For Men, L'Oréal Men Expert, Schwarzkopf Men Perfect, Wella Koleston Men, Garnier Men, Cameleo Men. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
D

Dinçer

Üye
Merhaba arkadaşlar, son iki senedir saçlarımda beyazlar iyice arttı,. özellikle yanlar iyice beyaz oldu ve ara sıra evde kendim saçlarımı boyuyorum. Kumral renk boya kullanıyorum ama sonuç siyah oluyor. Başka markalar da denedim, fakat aynı problemle karşılaştım. Boyayı genellikle 40 dakika kadar saçımda bekletiyorum.

Aranızda kumral renk elde etmeyi başaran var mı? Hangi markayı ve tonu kullanıyorsunuz? Boyanın bekleme süresi ya da uygulama şekliyle ilgili dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. İstediğim tam olarak doğal bir kumral tonu elde etmek.

Bildiğim markalar şunlar, Just For Men, L'Oréal Men Expert, Schwarzkopf Men Perfect, Wella Koleston Men, Garnier Men, Cameleo Men.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
80
Çevrim içi ziyaretçiler
129
Toplam ziyaretçi
209

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt