Erkek beyaz saç kapatıcı tavsiye

• Konuyu başlatan Burakar
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 549
  • Cevap 0

Erkek beyaz saç kapatıcı tavsiye

1
Merhaba yaşım 24 bu yaşta saç beyazlaması başladı ailemde erken yaşta saç beyazlaması genetik olarak var benimde aynı şekilde beyazlar çıkmaya başladı. Saçlarımı boyamak istiyorum hatta bir ara tam siyah yapmak istedim. Fakat hangi saç boyasını alacağım hakkında bilgim yok. Bir tane boya aldım onuda beceremedim. Erkek saç boyası önerir misiniz? Evde saçlarımı nasıl boyayabilirim? Renkler; gri olur, siyah ya da kahverengi olur ya da genel olarak kullanıp memnun kaldığınız en iyi erkek saç boyası tavsiyesi ne önerirsiniz. Yorumlarınızı için şimdiden teşekkürler.
0 6
1
Merhaba yaşım 24 bu yaşta saç beyazlaması başladı ailemde erken yaşta saç beyazlaması genetik olarak var benimde aynı şekilde beyazlar çıkmaya başladı. Saçlarımı boyamak istiyorum hatta bir ara tam siyah yapmak istedim. Fakat hangi saç boyasını alacağım hakkında bilgim yok. Bir tane boya aldım onuda beceremedim. Erkek saç boyası önerir misiniz? Evde saçlarımı nasıl boyayabilirim? Renkler; gri olur, siyah ya da kahverengi olur ya da genel olarak kullanıp memnun kaldığınız en iyi erkek saç boyası tavsiyesi ne önerirsiniz. Yorumlarınızı için şimdiden teşekkürler.
B

Burakar

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt