H
hakankaraca
Üye
2016 yilinda o zamanki ismiyle Transest saç ekim merkezinde doktor dahi olmayan ERKAN VURAL adlı şahsa saç ektirdim.1 yıl sonrada çıkmayan yerleri yeniden ekmek için ekti hayvana post eker gibi ekmis kafami mahvetti.ekmesi gereken açıkliklarla yerine sac olan yerlere bile greftleri doldurmus.ters açıyla dikine ekmis.enseden aldigi greftleri ters açiyla ekmis ogle arasinda işlem sanki bir an once bitsin diye sac olan yerlere bile doldurmus.sanki ensemde greft bollugu varmis gibi ensemden fazladan greftleri alip acikliklari doldurmak yerine sac olan yerlere bile doldurmus.açikliklar kapanmadigi gibi olan yerlere bile fazladan sac ektigi icin o bolgeler daha yogun gorunuyor hos olmayan bir goruntu oluyor ve hayvana post eker gibi dik açiyla ters açiyla ekmis.onceki ektigi diger yerleride sanki saga taranmis gibi saga meyilli ekmis resimde ensemde isaretledigim yerden sonradan 600 greft aldi ve orasi dikdortgen seklinde seyreklesti ordan aldigi greftleride rastgele ekmis mahvetti kafami.transest saç ekim merkezi merdiven alti oldugu icin saniyorum kapanmis veya isim degistirmis ama numarasina watsaptan sikayetimi iletmistim ilgilenmek yerine beni engellediler.erkan vuralin kendisine ulastim oda engelledi.bide saç ekim sonuclari diye facebook grubu acmis karisiyla beraber grubu yonetiyorlar kendilerine sikayetimi ilettigimde ordanda engellediler.grupta kendilerine yeni kurbanlar ariyorlar tahminimce kendi memleketinde amatorce ekimler yapiyor sakaryaliydi sanirim tam emin degilimde.boyle doktor yada uzman olmayan insanlarin paralarini sömürup kafalarini mahveden sahislara kanipta saçlarinizdan olmayin.tekrar uyariyorum ERKAN VURAL adli şahistan uzak durun