Soru Eritretin krem kullananlar sivilce izleri geçiriyor mu?

• Konuyu başlatan Sivalanta
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 77
  • Cevap 2

Eritretin krem kullananlar sivilce izleri geçiriyor mu?

1
Merhaba arkadaşlar, eritretin kremi kullanarak sivilce izlerinin geçip geçmediğini merak ediyorum. 24 yaşındayım ve yanaklarımda sık sık iltihaplı sivilceler çıkıyor. Ne yaptıysam, bu sivilceleri önleyemedim ve sıkınca iz bırakıyorlar. Şu an sivilceleri kurutmak için bazı kremler kullanıyorum, fakat izleri geçirmekte zorlanıyorum. Eritretin kremi bu konuda etkili olabilir mi? Kullananların deneyimlerini duymak istiyorum. Sivilce izlerinde bir iyileşme sağladı mı? Bu kremi kullanarak ne kadar sürede sonuç aldınız? Ayrıca, herhangi bir yan etki yaşadınız mı? Kullanıcı yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
2 6
1
Tretin yada acnelyse krem lekeler yok etmede naşarııdır. Ancak doğru kullanılması gerekir. Acnelyse içinde retinol oranı biraz daha fazla olduğundan cildi çok soyabilir. Tretin ilgili sivilce izleri üzerine mercimek tanesi kadar acnelyse pirinç tanesi kadar sürüp 2 saat kadar bekletilir. Tedavi süresi 4 hafta kadar.
S

Sivalanta

Üye
Merhaba arkadaşlar, eritretin kremi kullanarak sivilce izlerinin geçip geçmediğini merak ediyorum. 24 yaşındayım ve yanaklarımda sık sık iltihaplı sivilceler çıkıyor. Ne yaptıysam, bu sivilceleri önleyemedim ve sıkınca iz bırakıyorlar. Şu an sivilceleri kurutmak için bazı kremler kullanıyorum, fakat izleri geçirmekte zorlanıyorum.

Eritretin kremi bu konuda etkili olabilir mi? Kullananların deneyimlerini duymak istiyorum. Sivilce izlerinde bir iyileşme sağladı mı? Bu kremi kullanarak ne kadar sürede sonuç aldınız? Ayrıca, herhangi bir yan etki yaşadınız mı?

Kullanıcı yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

N

Nurettin

Üye
Eritretin krem izleri geçirmede gayet başarılıdır akşamları sivilcelerin üzerine mercimek tanesi alıp ince bir tabak halinde yayıp en az 2 saat bekleyeceksin İlk günler biraz soyunma olabilir ama zamanla bu soyulmalara cilt alışacaktır. 2 haftalık kullanımda lekelerde gözle görülür azalma olması gerekir.

S

Sloccer

Üye
Tretin yada acnelyse krem lekeler yok etmede naşarııdır. Ancak doğru kullanılması gerekir. Acnelyse içinde retinol oranı biraz daha fazla olduğundan cildi çok soyabilir. Tretin ilgili sivilce izleri üzerine mercimek tanesi kadar acnelyse pirinç tanesi kadar sürüp 2 saat kadar bekletilir. Tedavi süresi 4 hafta kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
105
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt