Soru Eritretin Jel Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan Reaper
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 1

Eritretin Jel Kullananlar Memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar, yanağımda sürekli kırmızı sivilceler çıkıyor içindeki iltihabı hafifçe sıkarak çıkartıyorum üzerine sabah azelderm kremi sürüyorum kurutuyor. Ancak daha sonra koyu lekeler oluşuyor. Eritretin jel aldım yaklaşık 2 haftadır sivilce izlerim için kullanıyorum ama lekelerde henüz bir fark göremedim. Bu jeli kullananlar arasında izleri geçiren var mı? Ne kadar sürede sonuç aldınız, memnun kaldınız mı? Kullanıcı deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
1 6
1
Eriretini 4 hafta kadar kullan günde bir kere geceleri sür sabaha kadar bekletin sabah yüzünü sebamed yüz temizleme sabunuyla yıka. Eğer 4 hafta etkisi olmazsa jel kullanımını bırakın.
R

Reaper

Üye
Merhaba arkadaşlar, yanağımda sürekli kırmızı sivilceler çıkıyor içindeki iltihabı hafifçe sıkarak çıkartıyorum üzerine sabah azelderm kremi sürüyorum kurutuyor. Ancak daha sonra koyu lekeler oluşuyor. Eritretin jel aldım yaklaşık 2 haftadır sivilce izlerim için kullanıyorum ama lekelerde henüz bir fark göremedim. Bu jeli kullananlar arasında izleri geçiren var mı? Ne kadar sürede sonuç aldınız, memnun kaldınız mı? Kullanıcı deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

H

Hermes

Üye
Eriretini 4 hafta kadar kullan günde bir kere geceleri sür sabaha kadar bekletin sabah yüzünü sebamed yüz temizleme sabunuyla yıka. Eğer 4 hafta etkisi olmazsa jel kullanımını bırakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt