Soru En iyi saç ekim yöntemi hangisi?

• Konuyu başlatan Zet
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 163
  • Cevap 2

En iyi saç ekim yöntemi hangisi?

1
Herkese selamlar arkadaşlar, uzun süredir tedavi uyguluyordum ve artık fayda etmemesinden dolayı saç ekimi yaptırmaya yönelecem. Benim için 3800 greft yeterli diyorlar. Forumlarda yeni araştırmalara başladım. Seyrek saçlarım var ve saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Ancak, hangi yöntemin benim için en iyisi olduğuna karar veremedim. Hangi saç ekim yöntemi seyrek saçlar için en uygun? FUE, DHI, SAFİR veya başka bir yöntem mi tercih edilmeli? Seyrek saçlara sahip olanlar için hangi yöntem daha doğal ve dolgun bir görünüm sağlıyor? Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak hangi yöntemi önerirsiniz? Bu konuda deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Yorumlarınız benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim.
2 6
1
saç ekimi düşündüğüm için benim saçlarım çok seyrek abilerim genel bir dökülme var saç ekimi yaptırısam dökülme devam edeceğini şuanki bulunan saçlar döküleceği için beklememi tavsiye ediyorlar. Saç ekimi varolan saçlara zarar veriyor mu?
Z

Zet

Üye
Herkese selamlar arkadaşlar, uzun süredir tedavi uyguluyordum ve artık fayda etmemesinden dolayı saç ekimi yaptırmaya yönelecem. Benim için 3800 greft yeterli diyorlar. Forumlarda yeni araştırmalara başladım. Seyrek saçlarım var ve saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Ancak, hangi yöntemin benim için en iyisi olduğuna karar veremedim.

Hangi saç ekim yöntemi seyrek saçlar için en uygun? FUE, DHI, SAFİR veya başka bir yöntem mi tercih edilmeli? Seyrek saçlara sahip olanlar için hangi yöntem daha doğal ve dolgun bir görünüm sağlıyor?

Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak hangi yöntemi önerirsiniz? Bu konuda deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Yorumlarınız benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim.

H

Huntell

Üye
Merhaba, 3800 greft için FUE yöntemi iyi bir seçenek olabilir. FUE, daha az iz bırakması ve doğal sonuçlar vermesi nedeniyle popüler. DHI ise, özellikle seyrek saçlar için daha yoğun bir görünüm sağladığı söyleniyor, çünkü saç köklerini direkt olarak ekebiliyorlar.

SAFİR FUE yöntemi de daha hassas ve ince uçlu bıçaklar kullanarak daha az travma yaratıyor, bu da iyileşme sürecini hızlandırabilir ve daha doğal sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kendi deneyimimle, DHI yöntemini tercih edilmesini öneriyorum. Hangi yöntemi seçerseniz seçin, deneyimli bir doktor ve ekip ile çalışmak çok önemli.

B

Born

Üye
saç ekimi düşündüğüm için benim saçlarım çok seyrek abilerim genel bir dökülme var saç ekimi yaptırısam dökülme devam edeceğini şuanki bulunan saçlar döküleceği için beklememi tavsiye ediyorlar. Saç ekimi varolan saçlara zarar veriyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
107

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt