En iyi diş macunu yorumları

• Konuyu başlatan Hairs
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 354
  • Cevap 8

En iyi diş macunu yorumları

1
Dişleri beyazlatan kullanıp memnun kaldığınız en kaliteli en iyi diş macunu öneriniz var mı? Ben her markayı denedim beyazlatma yapmıyor artı yapmadığı gibi lekelenmeyide önlemiyor. Lekeler ve beyazlık için hangi marka daha etkilidir sizce?
8 6
1
Oral-b diş fırçası alın şarjlı normal fırçaya göre çok daha iyi beyazlatma yapıyor
H

Hairs

Üye
Dişleri beyazlatan kullanıp memnun kaldığınız en kaliteli en iyi diş macunu öneriniz var mı? Ben her markayı denedim beyazlatma yapmıyor artı yapmadığı gibi lekelenmeyide önlemiyor. Lekeler ve beyazlık için hangi marka daha etkilidir sizce?

L

Luiz

Üye
paradontax tek geçerim içinde bikarbonat var diğelerine göre çok çok iyi

A

Alahan

Üye
en iyi diş macunu diye bir şey yoktur, sürekli aynı macunu kullanırsan dişleri çürütme yapacaktır.

en iyi diş macunu sürekli değiştirilerek kullanılan diş macunudur.

Y

Yusuf05

Üye
Diş kontrolü için gittiğimde doktora sormuştum işe yaramıyor beyazlatma koruma sağlamıyor bana söylediği; tamamen faydasız oldukları, yalnızca verdiği ferahlık hissi olduğunu söyledi, sadece çok mercimek tanesi kadar macun koyun bu şekil dişleri fırçala demişti

S

Sercan

Üye
en iyisini bilmem ama bana göre en kötüsü sensodyne çünkü kireç gibi hiç köpürmüyor ve diş fırçasının dişlere ve diş etlerine sürtünmesine sebep oluyor.

R

rahman07

Üye
eyüp sabri tuncer hem florürsüz olanı kullanıyorum çok memnunum

L

Levent

Üye
Dış macunlarinin en ucuz olanından kaçınmak lazım gerekiyor, keşke hepimiz misvak kullanma durumumuz olsa ama nerde 🙈 kullandığım diş macunu benim bu
16585588657846820265844279910198.jpg

L

Levent

Üye
Gimdes onaylı bir diş macunu
1658558955129438708650558275583.jpg

K

kelboy

Üye
Oral-b diş fırçası alın şarjlı normal fırçaya göre çok daha iyi beyazlatma yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt