Tavsiye Emphair saç ekimi yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Niko21
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 315
  • Cevap 1

Emphair saç ekimi yaptıran var mı?

1
Arkadaşlar merhaba, İstanbul Ataşehir'de bulunan Emphair Klinik'te saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve bu konuda detaylı bilgiye ihtiyacım var. Aşağıdaki konular hakkında deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Hangi doktorlar bu işlemi gerçekleştiriyor? Doktorların ve ekibin deneyimi hakkında bilgi sahibi misiniz? Emphair Klinik hangi saç ekimi yöntemlerini kullanıyor? FUE, DHI veya başka bir yöntem mi? Hangi yöntemi tercih etmem gerektiği konusunda önerileriniz var mı? Emphair Klinik'te saç ekimi maliyeti nedir? Fiyat/performans açısından değerlendirmeleriniz nelerdir? Klinik hakkında genel izlenimleriniz nelerdir?
1 6
1
Dostum saç ekimini ekip olarak yapıyorlar, saç ekim tekniğini kendileri belirliyor fue yada Dhi kendi saç durumunuza göre belirlenir. Fiyatları paket dahilinde en son 40000 tl olarak blgi vermişlerdi ama şimdi fiyatlar artmış olabilir. Kurumsal bir firma işinin arkasında dururlar. Ben tavsiye ederim forumda ekim yaptıran kişiler var sonuçları gayet güzel.
N

Niko21

Üye
Arkadaşlar merhaba, İstanbul Ataşehir'de bulunan Emphair Klinik'te saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve bu konuda detaylı bilgiye ihtiyacım var. Aşağıdaki konular hakkında deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz?

Hangi doktorlar bu işlemi gerçekleştiriyor? Doktorların ve ekibin deneyimi hakkında bilgi sahibi misiniz?

Emphair Klinik hangi saç ekimi yöntemlerini kullanıyor? FUE, DHI veya başka bir yöntem mi? Hangi yöntemi tercih etmem gerektiği konusunda önerileriniz var mı?

Emphair Klinik'te saç ekimi maliyeti nedir? Fiyat/performans açısından değerlendirmeleriniz nelerdir? Klinik hakkında genel izlenimleriniz nelerdir?

N

Nelson

Üye
Dostum saç ekimini ekip olarak yapıyorlar, saç ekim tekniğini kendileri belirliyor fue yada Dhi kendi saç durumunuza göre belirlenir. Fiyatları paket dahilinde en son 40000 tl olarak blgi vermişlerdi ama şimdi fiyatlar artmış olabilir. Kurumsal bir firma işinin arkasında dururlar. Ben tavsiye ederim forumda ekim yaptıran kişiler var sonuçları gayet güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
87

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt