Yorum Emphair Saç Ekimi Sonuçları Başarılı mı?

• Konu Sahibi Victory
  • 63 Görüntülenme
  • 4 Yorum
V

Victory

Üye
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda saç ekimi yaptırmayı planlıyorum ve Emphair'den 40000 TL'lik bir fiyat teklifi aldım. Saç ekimi konusunda oldukça araştırma yaptım ve Emphair'in iyi bir seçenek olabileceğini düşünüyorum. Ancak, karar vermeden önce sizlerin deneyimlerine de başvurmak istiyorum.

Daha önce Emphair'de saç ekimi yaptıran arkadaşlar sonuçlardan memnun musunuz? İşlem sonrası süreç, doğal görünüm ve genel memnuniyetiniz nasıl? Özellikle, saç ekimi sonrası saçların çıkma oranı ve ekim yapılan bölgenin durumu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Ayrıca, ekim sonrası yaşadığınız olası komplikasyonlar veya zorluklar hakkında da tecrübelerinizi paylaşırsanız, benim ve benzer süreçten geçen arkadaşlar için çok faydalı olur.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

S

Sloccer

Üye
Son ekimlerinde bir sorun göremedim ekilenlerin çoğu tutmuş ön çizgi vertex bölgesi düzgün açıyla çıkmış önceki ekimlerine göre daha iyi ekim yapıyorlar ben beğeniyorum

H

hairtransplant

Üye
İyi bir firmadır ama tabi ki size saç ekimi yapacak ekibin tecrübesi önemli. Kurumsal bir firma, yapilaxak işin arkasında dururlar

H

Hakan34

Üye
Merhaba @Victory, EMP Clinics'te 04.05.2024 tarihinde gerçekleştirilen saç ekim işlemim boyunca son derece ilgili olduklarını gözlemledim açıkcası genelde böyle davanırlar başından ama sonradan yardımcıda oldular. Sorularıma sıkılmadan cevap veren yanımda olan, başta Cihan Bey, Canan Hanım, Sevcan Hanım ve özellikle operasyon sırasında gösterdiği ilgi ve alaka için Kübra Hanım'a, tüm EMP Clinics ekibine teşekkür ederim. Saç ekimi sonuçlarımı forumlarda yayınlayacağımı söyledim. Umarım istediğim gibi bir sonuç olur. Ekim sonrası sebamed bebek şampuanı, ilk 2 hafta altermed panthenol köpük, QL Hair vitamin complex selenyum, çinko, botin takviyesi kullanıyorum.

A

Aydem

Üye
İyi bir firmadır ama tabi ki size saç ekimi yapacak ekibin tecrübesi önemli. Kurumsal bir firma, yapilaxak işin arkasında dururlar
Kurumsal firmalar her zaman saç ekiminin arkasında duruyor, ben bile başka yerde saç ekimi yaptırdım özellikle saç ekim merkezinin sonuçlarını beğeniyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
2
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt