Emphair saç ekimi nasıl yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu başlatan Fırat06
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 120
  • Cevap 4

Emphair saç ekimi nasıl yorumlarınızı bekliyorum

1
Merhaba arkadaşlar, Ankara'da oturuyorum 39 yaşındayım ve uzun yıllardır saç dökülmesi ile mücadele ediyorum. Bugüne kadar finasterid, minoksidil, xpecia, biotin, kafein ve setipiprant gibi birçok ilacı denedim, fakat saç dökülmemi durduramadım. Artık ilaç kullanmak zor geliyor ve bu nedenle saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Açıklığımın kapatılması için 3700 greft önerildi ve donör bölgem sağlam. Emphair Clinic hakkında olumlu yorumlar aldım, ama Ankara'da Hüseyin Örs hocayı da değerlendiriyorum. Diğer merkezler olarak dr. Sibel Ulusan HLC Clinic, Hermest ve Asuman Hair Clinic de aklımda. Sizlerden ricam, bu merkezler veya genel olarak saç ekimi hakkında deneyimlerinizi, önerilerinizi ve dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşmanız. Herhangi bir öneri veya tecrübeniz benim için çok değerli. Bilgili arkadaşlardan değerli yorumlarını bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim. Bu konuyla ilgili güzel forum sorusu yaz
4 6
1
Resim görebilirmiyiz, saç ekimi içeriğiniz yok
F

Fırat06

Üye
Merhaba arkadaşlar, Ankara'da oturuyorum 39 yaşındayım ve uzun yıllardır saç dökülmesi ile mücadele ediyorum. Bugüne kadar finasterid, minoksidil, xpecia, biotin, kafein ve setipiprant gibi birçok ilacı denedim, fakat saç dökülmemi durduramadım. Artık ilaç kullanmak zor geliyor ve bu nedenle saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum.

Açıklığımın kapatılması için 3700 greft önerildi ve donör bölgem sağlam. Emphair Clinic hakkında olumlu yorumlar aldım, ama Ankara'da Hüseyin Örs hocayı da değerlendiriyorum. Diğer merkezler olarak dr. Sibel Ulusan HLC Clinic, Hermest ve Asuman Hair Clinic de aklımda.

Sizlerden ricam, bu merkezler veya genel olarak saç ekimi hakkında deneyimlerinizi, önerilerinizi ve dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşmanız. Herhangi bir öneri veya tecrübeniz benim için çok değerli.

Bilgili arkadaşlardan değerli yorumlarını bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim. Bu konuyla ilgili güzel forum sorusu yaz

Z

zweig

Üye
Hocam saçınızın son resimlerini yükleyin görmeden neye yorum yapacaz duruma göre daha doğru yorumda bulunulur.

Y

Yalçın

Üye
emphair'de saç ekimi yaptıranların çoğu memnun muhtemelen öncesi veya sonrası gayet memnunlar.

T

Tahir

Üye
Kurumsal bir firma olduğu için etkisi büyük ,güzel bir şekilde öncesi sonrası çalışma yapıyorlar.

Y

yaser

Üye
Resim görebilirmiyiz, saç ekimi içeriğiniz yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
10
Çevrim içi ziyaretçiler
17
Toplam ziyaretçi
27

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt