Saç Ekimi Emphair saç ekimi 3000 greft Yaş 34

• Konuyu başlatan Lachlan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 256
  • Cevap 4

Emphair saç ekimi 3000 greft Yaş 34

1
Emphair saç ekimi merkezinde 3000 greft ekimi yapıldı. Öncesi ve sonrası sonuçlarımı ekledim ve süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunmak istiyorum. Yaşım 34 ekimi emphair ekibi yaptı süreçten sonra ilgilendiler. Ekim sonrası ilk yıkama yaptılar sonradan kendim yaptım. Saç ekimi yaptıran veya düşünen kişilerle tecrübelerimi paylaşmak ve öneriler almak isterim. Sorularınız veya yorumlarınız varsa bekliyorum. [ATTACH]2571[/ATTACH] [ATTACH]2572[/ATTACH][ATTACH]2573[/ATTACH] [ATTACH]2574[/ATTACH]
4 6
1
Şuan saç ekimi fiyatları oldukça pahalı bir çok saç ekim merkezi için
L

Lachlan

Üye
Emphair saç ekimi merkezinde 3000 greft ekimi yapıldı. Öncesi ve sonrası sonuçlarımı ekledim ve süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunmak istiyorum. Yaşım 34 ekimi emphair ekibi yaptı süreçten sonra ilgilendiler. Ekim sonrası ilk yıkama yaptılar sonradan kendim yaptım. Saç ekimi yaptıran veya düşünen kişilerle tecrübelerimi paylaşmak ve öneriler almak isterim.

Sorularınız veya yorumlarınız varsa bekliyorum.

08-31-01.31.07.jpg
08-31-01.30.15.jpg08-31-01.29.10.jpg
IMG_20240831_132710.jpg

T

Taner043

Üye
Hocam Saçlarınız çok dalgalı ve Siyah kalın olduğu için gayet güzel kapatıcı olmuş ön tarafta güzel Ekim olduğu için beni çok hoşuma gitti Buradaki en önemli faktör saç tellerinin güzel olmasından kaynaklanıyor Bir de ekip ekip çok önemli bence

R

Racing

Üye
Güzel günlerde kullanın yeni saçınızı fiyat ne ödediniz prp yaptılar mı ekim içine dahil mi?

L

Lachlan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Racing, teşekkür ederim prp yapıldı 4 seans dediler 27000 tl ödedim süreçten memnunum

R

Redy

Üye
Şuan saç ekimi fiyatları oldukça pahalı bir çok saç ekim merkezi için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt