Emphair klinikte saç ektiren oldu mu ?

• Konuyu başlatan Lion
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 217
  • Cevap 4

Emphair klinikte saç ektiren oldu mu ?

1
Herkese merhaba yaklaşık 1 yıldır formu uzaktan takip ediyorum yaptığım araştırmaları ve tavsiyeler sonucunda İstanbul Emphair saç ekim merkezinde saç ektirmeyi düşünüyordum. Yaptığım araştırmalarda Mesut çevik Ferit Karakaya gibi internet fenomenleri burada ekledikleri için dikkatimi çekmişti. Ancak forumda başka merkezlerin saç ekimi sonuçlarını görünce yaptırmak için kararsız kaldım. Aranızda yakın zamanda bu Ekim merkezinde saç ektiren varsa olumlu ya da olumsuz tüm düşüncelerini merak ediyorum. Cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar.
4 6
1
Emphair saç ekim merkezi Ataşehir'de bulunuyor, zaman zaman önünden geçme fırsatı bulduğum bir yer saç ekim merkezi Ataşehir genel merkezi genel istasyonu. Akl Klinik, Estetica, Dr, Koray Erdoğan Asmed nice saç ekim merkezleri orda bulunuyor. Emphair saç ekim merkezi çok farklı bir alanda profesyonel bir görünüm veriyor. Akl Klinik , Asmed gibi
L

Lion

Üye
Herkese merhaba yaklaşık 1 yıldır formu uzaktan takip ediyorum yaptığım araştırmaları ve tavsiyeler sonucunda İstanbul Emphair saç ekim merkezinde saç ektirmeyi düşünüyordum. Yaptığım araştırmalarda Mesut çevik Ferit Karakaya gibi internet fenomenleri burada ekledikleri için dikkatimi çekmişti. Ancak forumda başka merkezlerin saç ekimi sonuçlarını görünce yaptırmak için kararsız kaldım. Aranızda yakın zamanda bu Ekim merkezinde saç ektiren varsa olumlu ya da olumsuz tüm düşüncelerini merak ediyorum. Cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar.

P

perla

Üye
Emphair saç ekim merkezinin saç ekimi sonuçlarını bende merak ediyorum !

M

Merlot

Üye
Arkadaşım ektirdi sonuçtan gayet memnun kaldı giderseniz gayet memnun bir şekilde karşılanırsınız kötü ekim yapmazlar zaten müşteri çekmek için uğraşıyorlar.

A

Aydem

Üye
emphaire saç ekim merkezin Mesut çevik ektirdi , kendisi gayet memnun ve bu sürecini youtube kanalında detaylı bahsediyor. Fenomen sayılan bir kaç kişi daha var emphair saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdıklarını gördüm

Timur

Timur

Üye
Emphair saç ekim merkezi Ataşehir'de bulunuyor, zaman zaman önünden geçme fırsatı bulduğum bir yer saç ekim merkezi Ataşehir genel merkezi genel istasyonu. Akl Klinik, Estetica, Dr, Koray Erdoğan Asmed nice saç ekim merkezleri orda bulunuyor. Emphair saç ekim merkezi çok farklı bir alanda profesyonel bir görünüm veriyor. Akl Klinik , Asmed gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
110
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt