Emphair clinic saç ekimi 4600 greft

Emphair clinic saç ekimi 4600 greft

1
Arkadaşlar aranıza bende katıldım , sürecimi sizinle paylaşmak emphair saç ekim merkezinde yaşadığım hissetiğim durumları sizinle paylaşmak adına saç ekimi sonuçlarımı paylaşmak istedim. Saç ekimi öncesi ister istemez herkes acaba losyonlarla ilaçlarla saç çıkarabilirmiyim sonuç ne olur bir deniyeyim gibi düşünceye giriyor. Arkadaşlar losyon falan hepsi hikaye gördüğüm duyduğum herkes bu losyon muhabbetinden vazgeçmiş durumda. Saç ekimi en net çözüm diyebilirim. [ATTACH type="full"]2542[/ATTACH][ATTACH type="full"]2543[/ATTACH][ATTACH type="full"]2544[/ATTACH]
8 6
1
saç ekimi sonrası kullanılan şampuan nedir? Saç ekim merkezi size biotin takviye falan tavsiyede bulundu mu?
T

tery

Üye
Arkadaşlar aranıza bende katıldım , sürecimi sizinle paylaşmak emphair saç ekim merkezinde yaşadığım hissetiğim durumları sizinle paylaşmak adına saç ekimi sonuçlarımı paylaşmak istedim. Saç ekimi öncesi ister istemez herkes acaba losyonlarla ilaçlarla saç çıkarabilirmiyim sonuç ne olur bir deniyeyim gibi düşünceye giriyor. Arkadaşlar losyon falan hepsi hikaye gördüğüm duyduğum herkes bu losyon muhabbetinden vazgeçmiş durumda. Saç ekimi en net çözüm diyebilirim.
1000117086.jpg
1000117085.jpg
1000117084.jpg

D

DeCitron

Üye
Üstadım konuyu yeni açmışsın da, saç ekimi bu mu yani ☺

Y

Yakup

Üye
Üstad gelmiş geçmiş olsun saç ekimi sonrası resimler varsa bakalım yüklenmemiş

T

tery

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın ben yükledim zannettim sırayla resimleri yüklüyorum
1000117170.jpg

T

tery

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
emphair saç ekim sonuçları
1000117169.jpg
1000117168.jpg
1000117167.jpg
1000117166.jpg

U

ural1

Üye
Hocam saç ekimin çok güzel görünüyor , sağlıklı güzel günler dilerim, saçlar insanı kendine getiriyor.

revivo

revivo

Üye
Güle güle kullanın çok iyi görünüyor saç ekimin hocam , yüzüne uygun bir tarz olmuş mutluluklar.

Ö

önkal

Üye
saç ekimi sonrası mezoterapi yapıldı mı? Hocam özelden saç ekimine ekibe kim girdi yazabilirmisin.

U

Usta

Üye
saç ekimi sonrası kullanılan şampuan nedir? Saç ekim merkezi size biotin takviye falan tavsiyede bulundu mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
109

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt