Saç Ekimi Emphair clinic saç ekimi 3700 greft - Yaş 36

• Konuyu başlatan Blackboss
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 107
  • Cevap 9

Emphair clinic saç ekimi 3700 greft - Yaş 36

1
Selamlar, lise yıllarından beri saçlarım dökülüyordu o günden beri denemediğim serum, losyon, şampuan, ilaç vs. kalmadı. Bazen tedavilerden çok iyi sonuç aldım ama sürdüremediğim için bırakmak zorunda kaldım. Saç döküldükçe stres yap, stres yaptıkça saçlar dökülsün... Hepimizin yaşadığı şeyler. Ama ben bir noktadan sonra düşünmeyi bıraktım tamamen dökülsün bi şekilde ektiririm zaten diyerek bu günlere geldik. Bundan 9 ay önce ekim yaptırmaya karar verdim ve fiyat olarak hem de kalite olarak Bir de arkadaşımın ekiminden dolayı emphair klinikte karar kıldım. Daha popüler saç ekim merkezleri vardı ama fiyatlar çok uçuk olduğu için malum bütçemiz yetmedi. Ama buraya ektirdiğimde de pişman olmadım. Saçlarımı uzun tuttuğum için bi şekilde kelliğimi gizleyebildim ama artık şampuan deriye dayandı Forumdan takip ettiğim ve sonuçlarını beğendiğim için Emphair clinic ekibi ile iletişime geçtim. Hakan bey sağolsunlar her sorumu sabırla yanıtladı. Sonrasında Ahmet bey ile de görüştük ve ekim için 10 aralıkta gün ayarladık. Sabah 8'de işlemler başladı akşam 5 gibi olay yerinden uzaklaştım. Süreci zaten benden öncekiler anlattığı için oraya girmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki çok özen isteyen bir iş. Tüm çalışanlar sabırla ve özenle işlerini yaptılar. Bundan sonrası artık sabretme ve pozitif yorumlara odaklanma ile geçecek. Fotoğrafları öncesi ve sonrası olarak paylaştım. Genelde açıklığım fazla olduğu için donör bölgesi yeterli gelmedi benim isteğimle ön taraflara yüklenildi. Vertex içinde sakaldan ekim yapalım dediler ben kabul etmedim. Şuan 9 ay oldu ve sonuçtan memnunum. Bu arada forum saç problemi yaşayanlar için bulunmaz bir nimet. O nedenle bu forumda konu açan, yorum yazan ve forumu yöneten herkese çok teşekkür ederim. Ekim sonucum için değerli yorumlarınızı bekliyorum. [ATTACH type="full"]2589[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2590[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2591[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2592[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2593[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2594[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2595[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2596[/ATTACH]
9 6
1
[USER=750]@Orçun[/USER], safir fue tekniği biraz anestezi ağrısı oluştu onun harici sorun olmadı
B

Blackboss

Üye
Selamlar, lise yıllarından beri saçlarım dökülüyordu o günden beri denemediğim serum, losyon, şampuan, ilaç vs. kalmadı. Bazen tedavilerden çok iyi sonuç aldım ama sürdüremediğim için bırakmak zorunda kaldım. Saç döküldükçe stres yap, stres yaptıkça saçlar dökülsün... Hepimizin yaşadığı şeyler.

Ama ben bir noktadan sonra düşünmeyi bıraktım tamamen dökülsün bi şekilde ektiririm zaten diyerek bu günlere geldik.

Bundan 9 ay önce ekim yaptırmaya karar verdim ve fiyat olarak hem de kalite olarak Bir de arkadaşımın ekiminden dolayı emphair klinikte karar kıldım. Daha popüler saç ekim merkezleri vardı ama fiyatlar çok uçuk olduğu için malum bütçemiz yetmedi. Ama buraya ektirdiğimde de pişman olmadım.

Saçlarımı uzun tuttuğum için bi şekilde kelliğimi gizleyebildim ama artık şampuan deriye dayandı

Forumdan takip ettiğim ve sonuçlarını beğendiğim için Emphair clinic ekibi ile iletişime geçtim.

Hakan bey sağolsunlar her sorumu sabırla yanıtladı. Sonrasında Ahmet bey ile de görüştük ve ekim için 10 aralıkta gün ayarladık.

Sabah 8'de işlemler başladı akşam 5 gibi olay yerinden uzaklaştım.

Süreci zaten benden öncekiler anlattığı için oraya girmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki çok özen isteyen bir iş. Tüm çalışanlar sabırla ve özenle işlerini yaptılar.

Bundan sonrası artık sabretme ve pozitif yorumlara odaklanma ile geçecek.

Fotoğrafları öncesi ve sonrası olarak paylaştım. Genelde açıklığım fazla olduğu için donör bölgesi yeterli gelmedi benim isteğimle ön taraflara yüklenildi. Vertex içinde sakaldan ekim yapalım dediler ben kabul etmedim. Şuan 9 ay oldu ve sonuçtan memnunum.

Bu arada forum saç problemi yaşayanlar için bulunmaz bir nimet. O nedenle bu forumda konu açan, yorum yazan ve forumu yöneten herkese çok teşekkür ederim. Ekim sonucum için değerli yorumlarınızı bekliyorum.

IMG_20240903_175939.jpg

IMG_20240903_175908.jpg

IMG_20240903_175848.jpg

IMG_20240903_175037.jpg

IMG_20240903_175730.jpg

IMG_20240903_175704.jpg

IMG_20240903_175626.jpg

IMG_20240903_175412.jpg

S

Sloccer

Üye
ilk izlenim güzel hocam ön taraf gayet güzel olmuş ön çizgide başarılı keşke vertexe içinde bişeyler yapsalardı. İyi günlerde kullanın yeni saçınızı

H

hyperKel

Üye
Hocam merhaba tepe bölgesi yeniden ikinci bir ekime ihtiyacı var bunun için sakal harici başka bir yöntem söyledilermi.

H

Hakonek

Üye
Ekimden sonra ilaç ve takviye tablet olarak bişey kullandınız mı?

B

Blackboss

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk izlenim güzel hocam ön taraf gayet güzel olmuş ön çizgide başarılı keşke vertexe içinde bişeyler yapsalardı. İyi günlerde kullanın yeni saçınızı
Teşekkür ederim hocam dediğim gibi donör bölgesi yeterli gelmedi seyrek kalır dediler. Bende bu şekil olmasını istedim. İşi şansa bırakmak istemedim.

B

Blackboss

Üye
Hocam merhaba tepe bölgesi yeniden ikinci bir ekime ihtiyacı var bunun için sakal harici başka bir yöntem söyledilermi.
Duruma göre ikinci ekim olabilir donör alanının durumuna göre ileride kara verilebilir ama şuan ikinci ekim düşünmüyorum bunyaşa göre yeterli bence.

B

Blackboss

Üye
Ekimden sonra ilaç ve takviye tablet olarak bişey kullandınız mı?
İlk zamanlar donör bölge için imex krem kullandım kızarık izleri kalmasın diye. Takviye olarak QL Hair Vitamin Complex 60 Tablet ve proscar kullanmıştım. Proscarı halen kullanırım.

O

Orçun

Üye
@Huxley, ekimizi hangi teknikle yaptılar greft alımı sırasında herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

K

Karahan

Üye
hayırlı olsun saç ekiminiz hocam

B

Blackboss

Üye
@Orçun, safir fue tekniği biraz anestezi ağrısı oluştu onun harici sorun olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt