Saç Ekimi Emphair Clinic saç ekimi 3450 greft - Yaş 27

• Konuyu başlatan Yusufhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 102
  • Cevap 2

Emphair Clinic saç ekimi 3450 greft - Yaş 27

1
Selamlar arkadaşlar bugün büyük gün geldi ve sonunda uzun süren araştırmalarımın ardından saç ekimi için Emphair clinicte karar kılmıştım sonunda saç ekimi işlemi sorunsuz bir şekilde yapıldı ve aradan 1 sene geçti. Ekim öncesi forumda yazmıştım 1 senelik ekim sonucumu forumda payalaşacam diye. İşte yaşadıklarımın kısa bir özeti: Bugün operasyona gitmek için yola çıktım. Öncelikle damar yolu açıldıktan sonra Ekimi yapacak uzman, ön saç çizgimi belirlemeye başladı. Ardından anestezi işlemine geçildi. Başlangıçta biraz ağrılıydı ama işlemden sonra hiçbir şey hissetmedim, bence anestezi ağrısı biraz abartılıyor. Kök alım işlemine başlandı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Sonrasında hakan bey kanal açma işlemine geçti. Bu süreç saat 14.00’e kadar devam etti. Ardından yemek molası verildi ve dinlendik. Moladan sonra, greftlerin yerleştirilmesine başlandı, bu işlem de yaklaşık 5 saat sürdü. Son olarak, pansuman yapıldı ve ilaçlar verildi. Operasyon sırasında ve sonrasında beni yalnız bırakmayan tüm ekibe teşekkür ediyorum, gerçekten çok profesyonel çalıştılar. Bu deneyimimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum. Operasyondan önce ve sonra çektiğim fotoğrafları da ekliyorum. Öncesi resimler; [ATTACH type="full" alt="09-03-03.02.25.jpg"]2583[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="09-03-03.01.45.jpg"]2584[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="09-03-03.00.51.jpg"]2585[/ATTACH] Sonrası resimler; [ATTACH type="full" alt="09-03-03.00.30.jpg"]2586[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="09-03-02.59.50.jpg"]2587[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="09-03-03.11.08.jpg"]2588[/ATTACH]
2 6
1
önemli olan saç ekiminde doğallık , yüzüne gayet güzel gitmiş
Y

Yusufhan

Üye
Selamlar arkadaşlar bugün büyük gün geldi ve sonunda uzun süren araştırmalarımın ardından saç ekimi için Emphair clinicte karar kılmıştım sonunda saç ekimi işlemi sorunsuz bir şekilde yapıldı ve aradan 1 sene geçti. Ekim öncesi forumda yazmıştım 1 senelik ekim sonucumu forumda payalaşacam diye. İşte yaşadıklarımın kısa bir özeti:

Bugün operasyona gitmek için yola çıktım. Öncelikle damar yolu açıldıktan sonra Ekimi yapacak uzman, ön saç çizgimi belirlemeye başladı. Ardından anestezi işlemine geçildi. Başlangıçta biraz ağrılıydı ama işlemden sonra hiçbir şey hissetmedim, bence anestezi ağrısı biraz abartılıyor.

Kök alım işlemine başlandı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Sonrasında hakan bey kanal açma işlemine geçti. Bu süreç saat 14.00’e kadar devam etti. Ardından yemek molası verildi ve dinlendik. Moladan sonra, greftlerin yerleştirilmesine başlandı, bu işlem de yaklaşık 5 saat sürdü.

Son olarak, pansuman yapıldı ve ilaçlar verildi. Operasyon sırasında ve sonrasında beni yalnız bırakmayan tüm ekibe teşekkür ediyorum, gerçekten çok profesyonel çalıştılar.

Bu deneyimimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum. Operasyondan önce ve sonra çektiğim fotoğrafları da ekliyorum.

Öncesi resimler;

09-03-03.02.25.jpg

09-03-03.01.45.jpg

09-03-03.00.51.jpg

Sonrası resimler;
09-03-03.00.30.jpg

09-03-02.59.50.jpg

09-03-03.11.08.jpg

K

Keep

Üye
Abim abim saç Ekim'in çok güzel görünüyor özeline ön yüz hattın benim çok hoşuma gitti Umarım sen de mutlusundur yani Ne diyelim güzel günlerin olsun

T

tery

Üye
önemli olan saç ekiminde doğallık , yüzüne gayet güzel gitmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
44

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt