B
Bahadır
Üye
Merhaba arkadaşlar bundan 13 ay önce İstanbul'da Emphair clinikte saç ekimi yaptırdım. Buraya yaptırmamda etkili olan fiyat ve saç ekimi sonuçlarını beğenmem oldu. Çok fazla bütçem yoktu aklıma yatan her burası oldu. İlk görüşmeye gittiğimde baya ilgilerdir gerçi her yer öyle yapıyor ama ekim yaptıran arkadaşları vardı onlardan bilgiler aldım. Ekim sonrası uğurlamaya kadar olan süreçte, kendinizi bir müşteri gibi değil, adeta bir misafir gibi hissediyorsunuz. Tüm süreç, profesyonel bir ekip tarafından son derece organize edilmişti. Aldığım hizmetin kalitesinden oldukça memnun kaldım. Özellikle gerçekçi ve samimi yorumları, bu kliniği tercih etmemde önemli bir etken oldu.
Eğer saç ekimi sonuçları da beklentilerimi karşılarsa, bu kliniği gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edeceğim. Başta Saç Ekim Koordinatörü Canan Hanım, ekip lideri Hakan Bey, ekimi gerçekleştiren Dilara Hanım ve tüm ekibe içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sonuçlardan gayet memnun kaldım. Konuya öncesi ve sonrası saç ekimi sonuçlarını ekledim kullandığım ilaçlarıda ekledim.
Kliniğin vermiş olduğu ilaçlar;
Fixef Antibiyotik | sabah - akşam - 1 tane
Dolarex Ağrı Kesici | günlük - 1 tane
Prednol Ödem Giderici | sabah - akşam - 1 tane
Coraspin | (20 günlük) - günde 1 tane
Fito Krem | (15 günlük) sabah - akşam
Öncesi resimler:
Sonrası resimler:
Eğer saç ekimi sonuçları da beklentilerimi karşılarsa, bu kliniği gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edeceğim. Başta Saç Ekim Koordinatörü Canan Hanım, ekip lideri Hakan Bey, ekimi gerçekleştiren Dilara Hanım ve tüm ekibe içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sonuçlardan gayet memnun kaldım. Konuya öncesi ve sonrası saç ekimi sonuçlarını ekledim kullandığım ilaçlarıda ekledim.
Kliniğin vermiş olduğu ilaçlar;
Fixef Antibiyotik | sabah - akşam - 1 tane
Dolarex Ağrı Kesici | günlük - 1 tane
Prednol Ödem Giderici | sabah - akşam - 1 tane
Coraspin | (20 günlük) - günde 1 tane
Fito Krem | (15 günlük) sabah - akşam
Öncesi resimler:
Sonrası resimler: