Emphair Clinic saç ekimi 2850 greft Yaş 37

• Konuyu başlatan Bahadır
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 175
  • Cevap 5

Emphair Clinic saç ekimi 2850 greft Yaş 37

1
Merhaba arkadaşlar bundan 13 ay önce İstanbul'da Emphair clinikte saç ekimi yaptırdım. Buraya yaptırmamda etkili olan fiyat ve saç ekimi sonuçlarını beğenmem oldu. Çok fazla bütçem yoktu aklıma yatan her burası oldu. İlk görüşmeye gittiğimde baya ilgilerdir gerçi her yer öyle yapıyor ama ekim yaptıran arkadaşları vardı onlardan bilgiler aldım. Ekim sonrası uğurlamaya kadar olan süreçte, kendinizi bir müşteri gibi değil, adeta bir misafir gibi hissediyorsunuz. Tüm süreç, profesyonel bir ekip tarafından son derece organize edilmişti. Aldığım hizmetin kalitesinden oldukça memnun kaldım. Özellikle gerçekçi ve samimi yorumları, bu kliniği tercih etmemde önemli bir etken oldu. Eğer saç ekimi sonuçları da beklentilerimi karşılarsa, bu kliniği gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edeceğim. Başta Saç Ekim Koordinatörü Canan Hanım, ekip lideri Hakan Bey, ekimi gerçekleştiren Dilara Hanım ve tüm ekibe içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sonuçlardan gayet memnun kaldım. Konuya öncesi ve sonrası saç ekimi sonuçlarını ekledim kullandığım ilaçlarıda ekledim. Kliniğin vermiş olduğu ilaçlar; Fixef Antibiyotik | sabah - akşam - 1 tane Dolarex Ağrı Kesici | günlük - 1 tane Prednol Ödem Giderici | sabah - akşam - 1 tane Coraspin | (20 günlük) - günde 1 tane Fito Krem | (15 günlük) sabah - akşam Öncesi resimler: [ATTACH type="full"]2640[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2641[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2642[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2643[/ATTACH] Sonrası resimler: [ATTACH type="full"]2644[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2645[/ATTACH] [ATTACH type="full"]2646[/ATTACH]
5 6
1
Sakaklarınız çok güzel olmuş , saç ekimi sonrası saçlarımı uzatmayı çok hayal etmiştim gençken dökülen saçları kimseye anlatamıyorsun. Saç dökülmesini farklı algılıyorlar desem yeri.
B

Bahadır

Üye
Merhaba arkadaşlar bundan 13 ay önce İstanbul'da Emphair clinikte saç ekimi yaptırdım. Buraya yaptırmamda etkili olan fiyat ve saç ekimi sonuçlarını beğenmem oldu. Çok fazla bütçem yoktu aklıma yatan her burası oldu. İlk görüşmeye gittiğimde baya ilgilerdir gerçi her yer öyle yapıyor ama ekim yaptıran arkadaşları vardı onlardan bilgiler aldım. Ekim sonrası uğurlamaya kadar olan süreçte, kendinizi bir müşteri gibi değil, adeta bir misafir gibi hissediyorsunuz. Tüm süreç, profesyonel bir ekip tarafından son derece organize edilmişti. Aldığım hizmetin kalitesinden oldukça memnun kaldım. Özellikle gerçekçi ve samimi yorumları, bu kliniği tercih etmemde önemli bir etken oldu.

Eğer saç ekimi sonuçları da beklentilerimi karşılarsa, bu kliniği gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edeceğim. Başta Saç Ekim Koordinatörü Canan Hanım, ekip lideri Hakan Bey, ekimi gerçekleştiren Dilara Hanım ve tüm ekibe içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sonuçlardan gayet memnun kaldım. Konuya öncesi ve sonrası saç ekimi sonuçlarını ekledim kullandığım ilaçlarıda ekledim.

Kliniğin vermiş olduğu ilaçlar;
Fixef Antibiyotik | sabah - akşam - 1 tane
Dolarex Ağrı Kesici | günlük - 1 tane
Prednol Ödem Giderici | sabah - akşam - 1 tane
Coraspin | (20 günlük) - günde 1 tane
Fito Krem | (15 günlük) sabah - akşam

Öncesi resimler:

09-06-10.55.29.jpg

09-06-10.55.52.jpg

09-06-10.56.19.jpg

09-06-10.56.48.jpg

Sonrası resimler:

09-06-10.57.13.jpg

09-06-10.57.33.jpg

09-06-10.58.05.jpg

K

Kelaynak

Üye
Şakaklara ekim iyi olmuş bazı ekimlerde şakakları boş bırakıyorlar genel sıklaşma düzgün ön çizgi başarılı

Y

Yasinak

Üye
saç ekimi özellikle sakaklarda çok iyi görünüyor

K

kerimov

Üye
Hayırlı olsun ekim işlemini kimler yaptı kullanılan yöntem dhi, safir fue, saphire gibi hakkında bilginiz var mı?

G

gelemem

Üye
Saç ekimi öncesi olan saçlarınız duruyor mu? ben onların durumunu bağlantı noktalarını çok merak ediyorum hocam

V

Vehbi

Üye
Sakaklarınız çok güzel olmuş , saç ekimi sonrası saçlarımı uzatmayı çok hayal etmiştim gençken dökülen saçları kimseye anlatamıyorsun. Saç dökülmesini farklı algılıyorlar desem yeri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt