Bilgi Emphair clinic Ankara'da yeri var mı?

• Konuyu başlatan Klaus
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 50
  • Cevap 1

Emphair clinic Ankara'da yeri var mı?

1
Merhaba değerli forum üyeleri, birkaç saç ekim merkezi ile görüştüm ve WhatsApp üzerinden fotoğraflarımı gönderdikten sonra 3200 greft saç ekimi önerdiler. Özellikle ön bölge sıkılaştırması ve çizgi düzeltmesi yapılacağını söylediler. Ankara'da Emphair Clinic'i araştırıyorum, ancak bu klinik hakkında fazla bilgi bulamadım. Emphair'de saç ekimi yaptıran veya hakkında bilgi sahibi olan var mı? Deneyimleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli.
1 6
1
Emphair Ankara iletişim bilgileri. Telefon: 05350172924 Adres: Turan Güneş Bulvarı 630.sokak No:6 Oran, Çankaya / Ankara
K

Klaus

Üye
Merhaba değerli forum üyeleri, birkaç saç ekim merkezi ile görüştüm ve WhatsApp üzerinden fotoğraflarımı gönderdikten sonra 3200 greft saç ekimi önerdiler. Özellikle ön bölge sıkılaştırması ve çizgi düzeltmesi yapılacağını söylediler. Ankara'da Emphair Clinic'i araştırıyorum, ancak bu klinik hakkında fazla bilgi bulamadım. Emphair'de saç ekimi yaptıran veya hakkında bilgi sahibi olan var mı? Deneyimleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli.

S

Sloccer

Üye
Emphair Ankara iletişim bilgileri. Telefon: 05350172924 Adres: Turan Güneş Bulvarı 630.sokak No:6 Oran, Çankaya / Ankara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
38
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
99

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt