Elseve Mor Şampuan Kullananlar Yorumları

Elseve Mor Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Elseve turuncu karşıtı mor şampuan ne için kullanılır, turunculaşma karşıtı mor şampuan ne işe yarar, boyalı saçları koruyucu özelliği olan bu şampuan, saçlardaki turuncu ve bakır tonlarını nötralize etmek için kullanılan bir şampuandır. Bu tonlar genellikle sarı, açık kahverengi veya boyanmış saçlarda oluşur ve genellikle güneş ışığı, yüzme havuzu suyu veya yanlış boyama teknikleri gibi faktörlerden kaynaklanır. [ATTACH type="full"]2156[/ATTACH] Mor şampuan, içerisindeki mor pigmentler sayesinde turuncu tonları nötralize eder ve saçın daha soğuk ve doğal bir ton elde etmesine yardımcı olur. Bu şampuanı kullanırken, saçınızın tonuna göre uygun miktarda kullanmak önemlidir ve uzun süre bekletmekten kaçınmak gerekir çünkü fazla kullanım saçınıza mor tonlar verebilir. [HEADING=1]Elseve Turuncu Karşıtı Mor Şampuan Nasıl Kullanılır?[/HEADING] Elseve Turuncu Karşıtı Mor Şampuan, sarı veya turuncu saç tonlarını nötralize etmek için özel olarak formüle edilmiş bir şampuandır. Bu şampuanı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: [LIST=1] [*]Saçınızı ılık suyla iyice ıslatın. [*]Şampuanı elinize dökün ve saçınıza köpürtecek kadar masaj yapın. [*]Özellikle sarı veya turuncu renkli saçların olduğu bölgelerde şampuanı iyice dağıtın. [*]Yaklaşık 2-3 dakika boyunca saçınızda bekletin. Bu süre boyunca şampuanın saçınızdaki renk tonunu nötralize etmesine yardımcı olacaktır. [*]Şampuanı iyice durulayın ve ardından saçınızı nemli bir havluyla nazikçe kurulayın. [/LIST] Elseve Turuncu Karşıtı Mor Şampuanı haftada bir veya iki kez kullanmanız önerilir. Düzenli kullanımı, istenmeyen sarı veya turuncu tonları nötralize ederek saçınızın daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayabilir. [HEADING=1]Boyalı saçlar için şampuan önerileri[/HEADING] Boyalı saçlar, özel bakım gerektiren saç tiplerinden biridir. Boyalı saçların rengini korumak, saçı nemlendirmek ve sağlıklı tutmak için doğru şampuanı seçmek önemlidir. İşte size boyalı saçlar için önerilen şampuanlardan bazıları: [LIST=1] [*]L'Oreal Paris Elseve Color-Vive Şampuan: Boyalı saçları beslemek ve renklerini korumak için formüle edilmiş bir şampuandır. İçerisindeki anti-oksidanlar, saçı besleyerek renk solmasını önler. [*]Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Repair Şampuan: Bu şampuan, boyalı saçları onarır ve besler. İçerisindeki keratin kompleksi, saçı güçlendirir ve parlaklık kazandırır. [*]Kérastase Reflection Bain Chromatique Riche Şampuan: Bu şampuan, boyalı saçları derinlemesine temizler ve korur. İçerisindeki UV filtresi, saçı güneşin zararlı etkilerinden korur. [*]Pantene Pro-V Renk Koruyucu Şampuan: Bu şampuan, boyalı saçların renklerini korur ve saçı nemlendirir. İçerisindeki Pro-Vitamin kompleksi, saçı güçlendirir ve parlaklık kazandırır. [*]Moroccanoil Color Continue Şampuan: Bu şampuan, boyalı saçların rengini korumak ve saçı beslemek için özel olarak formüle edilmiştir. İçerisindeki argan yağı, saçı nemlendirir ve parlaklık kazandırır. [/LIST] Kızlar aranızda elseve turunculaşma karşıtı şampuanı kullananlar var mı? Nasıl memnun kaldınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum kullanıcı deneyimlerizi aktarırsanız çok memnun olurum.
3 6
1
Ben kullanıyorum saçlarımı platin sarıya boyamıştım ancak çok turuncu sarı olmuştu elseve mor şampuanı haftada 1 defa saçımda 5 dakika bekletip yıkıyorum saçlarımı kül grisi sarıya döndürdü çok memnun kaldım
E

Esra

Üye
Elseve turuncu karşıtı mor şampuan ne için kullanılır, turunculaşma karşıtı mor şampuan ne işe yarar, boyalı saçları koruyucu özelliği olan bu şampuan, saçlardaki turuncu ve bakır tonlarını nötralize etmek için kullanılan bir şampuandır. Bu tonlar genellikle sarı, açık kahverengi veya boyanmış saçlarda oluşur ve genellikle güneş ışığı, yüzme havuzu suyu veya yanlış boyama teknikleri gibi faktörlerden kaynaklanır.

Elseve Mor Şampuan Kullananlar Yorumları.jpg

Mor şampuan, içerisindeki mor pigmentler sayesinde turuncu tonları nötralize eder ve saçın daha soğuk ve doğal bir ton elde etmesine yardımcı olur. Bu şampuanı kullanırken, saçınızın tonuna göre uygun miktarda kullanmak önemlidir ve uzun süre bekletmekten kaçınmak gerekir çünkü fazla kullanım saçınıza mor tonlar verebilir.

Elseve Turuncu Karşıtı Mor Şampuan Nasıl Kullanılır?​

Elseve Turuncu Karşıtı Mor Şampuan, sarı veya turuncu saç tonlarını nötralize etmek için özel olarak formüle edilmiş bir şampuandır. Bu şampuanı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Saçınızı ılık suyla iyice ıslatın.
  2. Şampuanı elinize dökün ve saçınıza köpürtecek kadar masaj yapın.
  3. Özellikle sarı veya turuncu renkli saçların olduğu bölgelerde şampuanı iyice dağıtın.
  4. Yaklaşık 2-3 dakika boyunca saçınızda bekletin. Bu süre boyunca şampuanın saçınızdaki renk tonunu nötralize etmesine yardımcı olacaktır.
  5. Şampuanı iyice durulayın ve ardından saçınızı nemli bir havluyla nazikçe kurulayın.
Elseve Turuncu Karşıtı Mor Şampuanı haftada bir veya iki kez kullanmanız önerilir. Düzenli kullanımı, istenmeyen sarı veya turuncu tonları nötralize ederek saçınızın daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayabilir.

Boyalı saçlar için şampuan önerileri​

Boyalı saçlar, özel bakım gerektiren saç tiplerinden biridir. Boyalı saçların rengini korumak, saçı nemlendirmek ve sağlıklı tutmak için doğru şampuanı seçmek önemlidir. İşte size boyalı saçlar için önerilen şampuanlardan bazıları:

1. L'Oreal Paris Elseve Color-Vive Şampuan: Boyalı saçları beslemek ve renklerini korumak için formüle edilmiş bir şampuandır. İçerisindeki anti-oksidanlar, saçı besleyerek renk solmasını önler.
  2. Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Repair Şampuan: Bu şampuan, boyalı saçları onarır ve besler. İçerisindeki keratin kompleksi, saçı güçlendirir ve parlaklık kazandırır.
  3. Kérastase Reflection Bain Chromatique Riche Şampuan: Bu şampuan, boyalı saçları derinlemesine temizler ve korur. İçerisindeki UV filtresi, saçı güneşin zararlı etkilerinden korur.
  4. Pantene Pro-V Renk Koruyucu Şampuan: Bu şampuan, boyalı saçların renklerini korur ve saçı nemlendirir. İçerisindeki Pro-Vitamin kompleksi, saçı güçlendirir ve parlaklık kazandırır.
  5. Moroccanoil Color Continue Şampuan: Bu şampuan, boyalı saçların rengini korumak ve saçı beslemek için özel olarak formüle edilmiştir. İçerisindeki argan yağı, saçı nemlendirir ve parlaklık kazandırır.
Kızlar aranızda elseve turunculaşma karşıtı şampuanı kullananlar var mı? Nasıl memnun kaldınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum kullanıcı deneyimlerizi aktarırsanız çok memnun olurum.

M

Musti

Üye
Mor şampuan gerçekten ne işe yaradığını bilmiyorum

D

Durubeyaz

Üye
Mor şampuanlar saçlarını sarıya yada kül gris saç rengine boyatan bayanların saç renginin korumaya yönelik üretilmiştir. Boyalı sarı saçlar zamanla yıkamanın etkisiyle kızıl renge döner yada boyama esnasında rengi tam sarı olmayan saçlar kırmızı yansımalar gözükmeye başlar. Mor şampuanlar bu turuncu yansımayı önler.

Shady

Shady

Üye
Ben kullanıyorum saçlarımı platin sarıya boyamıştım ancak çok turuncu sarı olmuştu elseve mor şampuanı haftada 1 defa saçımda 5 dakika bekletip yıkıyorum saçlarımı kül grisi sarıya döndürdü çok memnun kaldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
31
Toplam ziyaretçi
48

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt