Elma sirkesi şampuana katılır mı?

• Konuyu başlatan Baha
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 229
  • Cevap 3

Elma sirkesi şampuana katılır mı?

1
Elma sirkesi pgd2 inhbitör, yağlanma, mantar, kaşıntı, kepek önleyici ve saç dökülmesine karşı çok faydası varmış. Siz şampuanınızın içine elma sirkesi koyar mısınız ve buna katılıyor musunuz? Sirke saç derisini arındırıp antiseptik etki yaparak saç köklerime zarar veren ne varsa hepsini yok ediyormuş. Aynı zamanda kök hücreleri uyararak saçların hızlıı uzamasına yardımcı olabilir. Özellikle organik elma sirkesi saç köklerine doğru olan kan akışını arttırarak köklerin kan yoluyla aldığı oksijen oranını yükseltir. Bu kökü güçlendirir ve zaman içinde saçların seyreldiği bölgelerde saçların daha sağlıklı çıkmasını sağlayabilir.
3 6
1
Elma sirkesi, saç bakımında doğal bir bileşen olarak sıkça kullanılıyor ve şampuana katılabileceğine dair öneriler var. Elma sirkesi saç derisini dengelemeye, kepeği azaltmaya ve saçlara parlaklık kazandırmaya yardımcı olabilir. Ancak, şampuana direkt olarak eklemek yerine, genellikle durulama suyu olarak kullanılması öneriliyor. Çünkü asidik yapısı şampuanın formülasyonunu değiştirebilir ve beklenmedik sonuçlar doğurabilir. Kısacası, şampuana katılabilir ama dikkatli olmakta fayda var. Daha etkili ve güvenli bir kullanım için, şampuandan sonra 1/4 oranında suyla seyreltilmiş elma sirkesi ile saçları durulamak daha iyi olabilir. Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
B

Baha

Üye
Elma sirkesi pgd2 inhbitör, yağlanma, mantar, kaşıntı, kepek önleyici ve saç dökülmesine karşı çok faydası varmış. Siz şampuanınızın içine elma sirkesi koyar mısınız ve buna katılıyor musunuz? Sirke saç derisini arındırıp antiseptik etki yaparak saç köklerime zarar veren ne varsa hepsini yok ediyormuş. Aynı zamanda kök hücreleri uyararak saçların hızlıı uzamasına yardımcı olabilir. Özellikle organik elma sirkesi saç köklerine doğru olan kan akışını arttırarak köklerin kan yoluyla aldığı oksijen oranını yükseltir. Bu kökü güçlendirir ve zaman içinde saçların seyreldiği bölgelerde saçların daha sağlıklı çıkmasını sağlayabilir.

Filozof

Filozof

Üye
Sirkenin faydalı olmadığı şey yok. Ama şampuan içine konarak ne derece etkili olur bilmem. Ben duşa girmeden on beş yirmi dakika kadar önce saçlarıma sürüp saç diplerime masaj yapıyorum. Saçları parlak ve canlı gösteriyor. Kaşıntıyı, kepeklenmeyi gideriyor dökülmeler de henüz etkisini göremedim.

E

elsunn

Üye
evet ben uyguluyorum hem saçları parlak gösteriyor ve hiç kokmuyor ama şampuanın içine koymuyorum duşa girmesen yarım saat önce uyguluyorum.

U

Uzman

Moderatör
Elma sirkesi, saç bakımında doğal bir bileşen olarak sıkça kullanılıyor ve şampuana katılabileceğine dair öneriler var. Elma sirkesi saç derisini dengelemeye, kepeği azaltmaya ve saçlara parlaklık kazandırmaya yardımcı olabilir. Ancak, şampuana direkt olarak eklemek yerine, genellikle durulama suyu olarak kullanılması öneriliyor. Çünkü asidik yapısı şampuanın formülasyonunu değiştirebilir ve beklenmedik sonuçlar doğurabilir.

Kısacası, şampuana katılabilir ama dikkatli olmakta fayda var. Daha etkili ve güvenli bir kullanım için, şampuandan sonra 1/4 oranında suyla seyreltilmiş elma sirkesi ile saçları durulamak daha iyi olabilir. Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
48
Toplam ziyaretçi
77

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt