Saçekimibilgisi
Üye
Ekrem civaş saç ekimi yorumları önemli olduğunu düşünüyorum çünkü saç ekimi yaptırmış kişiler en sağlıklı bilgiyi verip ve saç ekimi yaptırmak isteyen kişilerin nasıl hareket etmesi gerektiğini anlatır. Tecrübe en iyi yorumdur diyebilirim. Ekrem Civaş saç ekimi alanında ne kadar başarılı olduğunu inanın bilmiyorum nasıl sonuçları var hastaların yorumları neler çok fazla bilgiye sahip değilim lakin ilk ön izlenim olarak google da bulunan yorumlara bakabiliriz.
Kaan S adlı Kullanıcı : 7 yıl önce saç ekimi yaptırdığını ve 7 yıldır neredeyse saç ekimini kimse anlamadığını söylüyor.
Yorumları inceleme fırsatı buldum google'da genel olarak yorumlar saç ekimi dışında diğer hizmetler ile alakalı, diş ve benzeri diyebilirim, forum sitemizde Ekrem Civaş saç ekimi yorumları ve saç ekimi sonuçları paylaşmak isteyen olursa lütfen paylaşabilir.
Kaan S adlı Kullanıcı : 7 yıl önce saç ekimi yaptırdığını ve 7 yıldır neredeyse saç ekimini kimse anlamadığını söylüyor.
Yorumları inceleme fırsatı buldum google'da genel olarak yorumlar saç ekimi dışında diğer hizmetler ile alakalı, diş ve benzeri diyebilirim, forum sitemizde Ekrem Civaş saç ekimi yorumları ve saç ekimi sonuçları paylaşmak isteyen olursa lütfen paylaşabilir.