Ekimden sonra yan yatmak

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 109
  • Cevap 4

Ekimden sonra yan yatmak

1
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta bugün ön bölgeye sıklaştırma saç ekimi yaptırdım. Ancak sırt üstü kesinlikle uyuyamıyorum. Bugünden itibaren ekim yerine bir şey değmeden yan yatmamın bir sakıncası olur mu? Sizce bu durumda yan yatmanın bir mahsuru var mı? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
4 6
1
[QUOTE="omerkoc, post: 8394, member: 702"] [USER=77]@Alahan[/USER], hocam demek istediğim şu saçlara dokunmadığımız sürece sıkıntı olurmu yani [/QUOTE] Kabuklar gidene kadar sırt üstü yatman gerektiği söylendi, ancak yatış pozisyonun saçlarına zarar vermeyeceğinin garantisi varsa uyuyabilirsin. Yattığın gibi kalkıyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bana ekim merkezinde kabuklar gidene kadar sırt üstü yatmam gerektiği söylendi.
O

omerkoc

Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta bugün ön bölgeye sıklaştırma saç ekimi yaptırdım. Ancak sırt üstü kesinlikle uyuyamıyorum. Bugünden itibaren ekim yerine bir şey değmeden yan yatmamın bir sakıncası olur mu? Sizce bu durumda yan yatmanın bir mahsuru var mı?

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

A

Alahan

Üye
Hocam, ben de 20 senedir yüzüstü yatardım ve asla sırtüstü uyuyamazdım. Saç ekiminden sonra U şeklinde bir visco yastık aldım ve onunla uyuyabiliyordum. Bence bir süre daha bu şekilde yatın. Saçlar kısa olduğu için yastığa saplanıyor ve hareket ettiğinde yerinden çıkabiliyor.

O

omerkoc

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Alahan, hocam demek istediğim şu saçlara dokunmadığımız sürece sıkıntı olurmu yani

Barlas

Barlas

Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta bugün ön bölgeye sıklaştırma saç ekimi yaptırdım. Ancak sırt üstü kesinlikle uyuyamıyorum. Bugünden itibaren ekim yerine bir şey değmeden yan yatmamın bir sakıncası olur mu? Sizce bu durumda yan yatmanın bir mahsuru var mı?

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Saç ekimi sonrası yan yatmanın herhangi bir sakıncası yoktur, imkanınız olduğu sürece dikkat etmeye gayret edin. Köklerin tam tutması açısından

A

Alahan

Üye
@Alahan, hocam demek istediğim şu saçlara dokunmadığımız sürece sıkıntı olurmu yani
Kabuklar gidene kadar sırt üstü yatman gerektiği söylendi, ancak yatış pozisyonun saçlarına zarar vermeyeceğinin garantisi varsa uyuyabilirsin. Yattığın gibi kalkıyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bana ekim merkezinde kabuklar gidene kadar sırt üstü yatmam gerektiği söylendi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
67
Çevrim içi ziyaretçiler
97
Toplam ziyaretçi
164

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt