Ekim sonrası ilaç ve şampuan önerisi

• Konuyu başlatan byemre
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 152
  • Cevap 2

Ekim sonrası ilaç ve şampuan önerisi

1
Herkese merhaba, saç ekimi yaptıralı 2 ay oluyor şu an için her şey normal seviyede saçlar biraz çok dökülmeye girdi fazla da bir sorun gözükmüyor. Sizden ekim sonrası yan etkisi olmayan takviye vitaminler ve ilaçlar kullanmak istiyorum. İlaç olarak Xpecia, Solgar vm2000, şampuan olarak Sawpoo düşünüyorum bunlar iyi midir? Önerebileceğiniz kesin kullan dediğiniz bir takviye var mı?
2 6
1
Medobiocomplex-e ve evocapil şampuan önerebilirim ikiside gayet etkili
B

byemre

Üye
Herkese merhaba, saç ekimi yaptıralı 2 ay oluyor şu an için her şey normal seviyede saçlar biraz çok dökülmeye girdi fazla da bir sorun gözükmüyor. Sizden ekim sonrası yan etkisi olmayan takviye vitaminler ve ilaçlar kullanmak istiyorum. İlaç olarak Xpecia, Solgar vm2000, şampuan olarak Sawpoo düşünüyorum bunlar iyi midir? Önerebileceğiniz kesin kullan dediğiniz bir takviye var mı?

H

HairPlanetWorld

Üye
xpecia iyidir. dökülmesi şuan için normal zaten hepsi dökülecek yeniden kökten çıkacak

O

Orçun

Üye
Medobiocomplex-e ve evocapil şampuan önerebilirim ikiside gayet etkili

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt