Ekilen saçlar dökülüyor 10 ay oldu

• Konuyu başlatan Emirhan28
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 129
  • Cevap 5

Ekilen saçlar dökülüyor 10 ay oldu

1
Merhaba saç ekimi yaptırdım 10 ay oldu saçlar son ay aşırı şekilde dökülmeye başladı 3 kez prp yaprdım daha önce başına böyle bir şey gelmiş biri var mı?
5 6
1
[QUOTE="Emirhan28, post: 9938, member: 1223"] [USER=1181]@Rios[/USER], tam olarak hakkında bilgim yok gözle görülür bir faydasını görür müyüm peki [/QUOTE] Dostum merhaba mutlaka faydasını görürsün çünkü aynı prp gibi deri altı kök hücrelere saç büyüme uyarıcı moleküler maddeler veriliyor. Saçlar kısa zamanda 2 ay gibi büyüme dönemind geçiyor çok etkili bir yöntem. Arkadaşım yaptırdı çok memnun kaldı.
E

Emirhan28

Üye
Merhaba saç ekimi yaptırdım 10 ay oldu saçlar son ay aşırı şekilde dökülmeye başladı 3 kez prp yaprdım daha önce başına böyle bir şey gelmiş biri var mı?

R

Rios

Üye
eksozom tedavisi denemenizi tavsiye ederiz muhtemelen diger dökülecek olan saçlarınız dökülüyordur

E

Emirhan28

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Rios, tam olarak hakkında bilgim yok gözle görülür bir faydasını görür müyüm peki

M

Mirage

Üye
Ekim sonrası vitamin takviyesi ve coraspin kullanıyor musun?

E

Emirhan28

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Mirage, evet hocam medobiocomplex-e kullanıyorum 12 ay oldu coraspin ilk ay kullandım tekrar başlasam faydası olur mu?

R

Rios

Üye
@Rios, tam olarak hakkında bilgim yok gözle görülür bir faydasını görür müyüm peki
Dostum merhaba mutlaka faydasını görürsün çünkü aynı prp gibi deri altı kök hücrelere saç büyüme uyarıcı moleküler maddeler veriliyor. Saçlar kısa zamanda 2 ay gibi büyüme dönemind geçiyor çok etkili bir yöntem. Arkadaşım yaptırdı çok memnun kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt