Ekilen saç neden seyrek çıkar?

• Konuyu başlatan Mauricio
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 294
  • Cevap 2

Ekilen saç neden seyrek çıkar?

1
Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce ön saç çizgim için 1800 greftlik bir ekim yaptırdım. Ancak, ekilen saçların olduğu bölge, diğer yerlere göre daha seyrek kaldı. Bunun neden kaynaklandığını merak ediyorum. Ekim sonrası bu tür bir seyrek çıkma durumu normal midir? Zamanla dolgunlaşır mı yoksa bu durum kalıcı olabilir mi?
2 6
1
ekilen saçlar seyrek çıkmasının sebebi sizin greft olarak az ekim yaptırmanız.
M

Mauricio

Üye
Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce ön saç çizgim için 1800 greftlik bir ekim yaptırdım. Ancak, ekilen saçların olduğu bölge, diğer yerlere göre daha seyrek kaldı. Bunun neden kaynaklandığını merak ediyorum. Ekim sonrası bu tür bir seyrek çıkma durumu normal midir? Zamanla dolgunlaşır mı yoksa bu durum kalıcı olabilir mi?

emeklikel

emeklikel

Üye
Merhaba, 1800 greft, ön saç çizgisi için yeterli olabilir, ancak bölgenin genişliğine göre daha fazla greft gerektiren durumlar olabilir. Eğer çok geniş bir alan ekildiyse, greftler daha seyrek yerleştirilmiş olabilir.

İkinci olarak ilk 6 ayda ekilen saçların bir kısmı çıkmış olabilir, ancak genellikle tam dolgunluk 12-18 ay arasında sağlanır. Bu nedenle saçlar hala büyüme aşamasında olabilir ve zamanla dolgunlaşabilir.

revivo

revivo

Üye
ekilen saçlar seyrek çıkmasının sebebi sizin greft olarak az ekim yaptırmanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
14
Çevrim içi ziyaretçiler
52
Toplam ziyaretçi
66

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt