Egzama Nasıl Tedavi Edilir?

• Konuyu başlatan erco
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 694
  • Cevap 9

Egzama Nasıl Tedavi Edilir?

1
[B]Egzama[/B] bir çok insanın çaresiz kaldığı bir durum, [B]egzama nasıl çabuk geçer?[/B] 2 sene öncesi kafamı yüzümü yıkadığımda hiç bir sıkıntılı durumum yoktu, bir gün saçlarımı kestirdiğimde saçımda kırmızı sivilceler gibi kırmızı yaralar gördüm. Cildiye doktorundan hemen sıramı alarak bu sıkıntılı durumun çaresi için doktora muayene oldum, Abilerim doktor beni kontrol ettikten sonra Bana 3 tane ürün verdi, [B]egzamaya çözüm var mı?[/B] Egzama olduğunu söylediği an şaşırdım kaldım çokca defa adını duyduğum ama yaşadığım bir durum değildi. Doktor 1 adet şampuan 1 adet hap 1 tanede solüsyon verdi. Dermotop Solüsyon , anthix hap ve şampuan. ilk şampuan aklıma gelmiyor ama aklıma gelince yazacağım şuan egzama nın oluşturuduğu bu durum çok rahatsızlık verici. Rabbim bu şekilde sıkıntısı olanların çaresini versin.
9 6
1
Egzama bendede kolumda çıkmıştı sebebini buldum kollarımı ucuz el sabunu ile yıkıyordum bundan dolayı olmuştu. Kaliteli cilt pH derecesi uyumlu alerjik olmayan sıvı el sabunu aldım tekrar egzama olmadı
E

erco

Üye
Egzama bir çok insanın çaresiz kaldığı bir durum, egzama nasıl çabuk geçer? 2 sene öncesi kafamı yüzümü yıkadığımda hiç bir sıkıntılı durumum yoktu, bir gün saçlarımı kestirdiğimde saçımda kırmızı sivilceler gibi kırmızı yaralar gördüm. Cildiye doktorundan hemen sıramı alarak bu sıkıntılı durumun çaresi için doktora muayene oldum, Abilerim doktor beni kontrol ettikten sonra Bana 3 tane ürün verdi, egzamaya çözüm var mı? Egzama olduğunu söylediği an şaşırdım kaldım çokca defa adını duyduğum ama yaşadığım bir durum değildi. Doktor 1 adet şampuan 1 adet hap 1 tanede solüsyon verdi. Dermotop Solüsyon , anthix hap ve şampuan. ilk şampuan aklıma gelmiyor ama aklıma gelince yazacağım şuan egzama nın oluşturuduğu bu durum çok rahatsızlık verici. Rabbim bu şekilde sıkıntısı olanların çaresini versin.

rooney43

rooney43

Üye
egzama için şu tarifi versem yanilmam sanırım, insan düşmanını gördüğünde stres yapar psikolojisi bozulur işte bu durumda böyle , egzama çözüm var mı? Muhakkak vardır özellikle yağlı yiyeceklerden uzak olması gerekir , bahsettiğim düşman yağlı yiyeceklerden çekirdek fındık gibi çerez ürünler... Lütfen bunlara dikkat edin

E

erco

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim evet ne zaman çekirdek çiğdem yağlı çerezler yersem bu durum oluyor. Resim çekmiştim onları atayım

E

erco

Üye
Screenshot_20210623-005006~2.png
Screenshot_20210623-005102~2.png

M

mustafaa

Üye
Bende dermatologa gitmedim henüz fakat bende de bu tarz şeyler var saç diplerinde sivilceler yeken yağlanma huzursuzluk yanma hissi gibi

C

Coward

Üye
Bende dermatologa gitmedim henüz fakat bende de bu tarz şeyler var saç diplerinde sivilceler yeken yağlanma huzursuzluk yanma hissi gibi
stres yapıyormusun sende yediğin içtiğin şeylerle ölçüm yapma fırsatın oldu mu?

M

mustafaa

Üye
stres yapıyormusun sende yediğin içtiğin şeylerle ölçüm yapma fırsatın oldu mu?
Pek stres yapan bi insan değilim yediğim içtiğim şeylerle test etmek istiyorum ama hic basaramiyorum kendime diyorum bı hafta tatlı tarzı şey yeme bakalım gecer mi diye hep bi şekilde bozuluyo

E

erco

Üye
Pek stres yapan bi insan değilim yediğim içtiğim şeylerle test etmek istiyorum ama hic basaramiyorum kendime diyorum bı hafta tatlı tarzı şey yeme bakalım gecer mi diye hep bi şekilde bozuluyo
Dostum yağlı yiyecekler çekirdek çerez fındık cips gibi ürünlerden uzak kal bir dene ben ne zaman yesem çok dehşet oluyor

M

mustafaa

Üye
O tür yiyecekleri hic tuketmem normalde yani sevmiyorum ama çikolata bisküvi tarzi şeyleri yiyorum bazen denicem onlari da bırakıp

P

Pua

Üye
Egzama bendede kolumda çıkmıştı sebebini buldum kollarımı ucuz el sabunu ile yıkıyordum bundan dolayı olmuştu. Kaliteli cilt pH derecesi uyumlu alerjik olmayan sıvı el sabunu aldım tekrar egzama olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt